De mooiste pareltjes van Light & Living

Light-Living-lampen-directlampen

Een populair merk binnen onze collectie is Light&Living. Het hippe merk produceert meer dan alleen lampen, het zijn echte pareltjes voor elke woonwens. Landelijk, industrieel of modern. Wat schuilt er achter Light&Living? Waar komt het merk vandaan? Wat zijn de meest geliefde armaturen van het merk? Lees het hier!

Limited editions én maatwerk

Light&Living is een groothandelsconcept, dat circa 40 jaar geleden is gestart in Noordwijk. Naast het kantoor in Nederland is het bedrijf ook gevestigd in Groot-Britannie, Noorwegen, China en de VS. Van oudsher maakte zij lampenkappen. Dat gebeurt nog steeds in het atelier met de hand. Zo creëert het merk een collectie limited editions én maatwerk kappen.

Eyecatchers voor elke woonwens

Naast de uitgebreide kappencollectie, bestaat het assortiment uit decoratieve verlichtingsarmaturen en woonaccessoires. De stijlen lopen erg uiteen; van klassieke tafellampen tot industriële tafellampen en landelijk tot moderne tafellampen. Binnen ons assortiment bieden wij ook deze diverse interieurstijlen aan. Hieronder volgen een aantal opvallende exemplaren.

Mijn persoonlijke favoriet

Als echte lampenfanaat heb ik natuurlijk mijn favoriete armatuur van Light&Living. Mijn oogappeltje is de Ekerd. Dankzij het houtwerk is de tafellamp geschikt voor diverse smaken. Thuis heb ik veel Scandinavische invloeden doorgevoerd in mijn interieur, waardoor de Ekerd zich er echt thuisvoelt. De details van de bureaulamp zijn passend bij de uitstraling. Grote scharnieren, een robuuste kap en het verweerde hout. Alles wat ik mooi vind, wordt verenigd in dit armatuur!

Zoals je ziet is de keuze erg afwijkend van elkaar. Voor elke woonstijl is er een geschikt armatuur. Waar let jij op bij het kopen van een lamp? Welke lamp van Light&Living is jouw favoriet?