Populaire lampen van Directlampen

Grijze-hanglamp-stoer

Wat zijn nou de populairste lampen van Directlampen? Toevallig allemaal hanglampen. Deze lampen zijn er in veel verschillende soorten, maten en kleuren. In ieder interieur is een hanglamp te vinden. Is het niet boven de eettafel dan is het wel boven je nachtkastje of in de hal. Scroll gauw verder om te zien om welke lampen het gaat!

Hanglampen

Zoals ik hierboven al vertelde. Zijn de meest favoriete lampen, hanglampen. Daarnaast komen ook een aantal vloerlampen aanbod in de top 10 van populairste lampen. Deze kan je op de site bekijken onder de categorie vloerlampen. In deze blog worden 3 van de populairste lampen weergegeven. Het opvallende is dat het alle 3 hanglampen zijn en ze allemaal een grijze kleur hebben. Hanglampen zijn het stralende middelpunt van elke ruimte. Je hebt heel veel verschillende soorten hanglampen. Wil je juist een grote of een kleine hanglamp? Wil je de lichtbron zien of juist niet? Dit zijn allemaal vragen die je jezelf kan stellen. Voor ieder interieur hebben wij geschikte hanglampen. Deze kan je vinden onder de categorie hanglampen. Hoe ziet jouw favoriete lamp eruit? Deze betonnen hanglamp staat hoog in mijn favorieten lijstje!

Dé toppers

Op de eerste afbeelding in deze blog is de Weimar te zien. Deze stoere hanglamp valt op door zijn vele details. De glazen plaat onderaan de kap zorgt voor een sfeervolle lichtspreiding. Combineer deze lamp in een industrieel of landelijk design. Op de tweede afbeelding is de Clinton te zien. De stoere afwerking en robuuste details maken deze lamp uniek. De binnenzijde van de kap is opvallend doordat het een andere kleur is. Deze hanglamp komt het meest tot zijn recht binnen een industriële setting. En last but nog least hebben we de Fender. Deze hanglamp valt op door zijn grote opzetstuk. Eén ding is zeker, hij geeft je interieur een stoere boost. Hij voelt zich zowel thuis binnen een industrieel of Scandinavisch design. Welke van de 3 heeft jouw voorkeur?

Het combineren van grijze lampen

De grijze kleur blijft hip. Het is een kleur die je oneindig kan blijven combineren met andere items binnen het interieur. Grijs is een kleur die in alle ruimtes zorgt voor rust en eenheid. Tevens een kleur die zorgt voor rust. Je kan een hanglamp beton bijvoorbeeld combineren met vrolijke kleuren, maar ook juist met rustige kleuren. Ook kan je ervoor kiezen om meerdere grijstinten met elkaar te combineren. Dit zorgt voor een speels effect binnen jouw huis. Kortom, met grijs kan je veel kanten op gaan. Wanneer je een grijze hanglamp in huis haalt weet je dat je eindeloos kan blijven combineren!

Natuurlijk kan het zo zijn dat bovenstaande hanglampen niet binnen jouw interieur passen. Op zoek naar iets anders? Kijk dan bijvoorbeeld naar onze wandlampen in de kleur blauw of onze landelijke wandlampen! De kleur grijs doet het altijd goed! Deze kleur lampen zijn namelijk makkelijk te combineren met andere items in het interieur. Maar… wanneer je één van de populairste lampen kiest weet je zeker dat deze lamp in de smaak valt bij anderen. Voor welke populaire hanglamp zou jij kiezen? Waar zou jij hem neerhangen?