Opening pop-up outlet Directlampen

Pop-up-outlet-Directlampen

Yes! Morgen is het zover: de opening van onze pop-up outlet. We openen officieel de deuren om 12:00 uur, maar we zijn al vanaf 09:30 uur geopend. Tijdens de opening zijn er kortingen tot 50% op diverse lampen. Daarnaast hebben we de lekkerste hapjes van onze buren: Central Park. Dit wil je toch niet missen? Scrol gauw naar beneden om achter een sfeerimpressie te komen van de pop-up outlet.

Feestelijke opening

Na 3,5 week hard werken gaan morgen officieel de lichten aan in de pop-up outlet. Wij hebben ontzettend veel zin in de opening. Onze pop-up outlet verlicht het centrum van Apeldoorn voor minimaal 4 maanden. Dit kan uitlopen tot een periode van 6 maanden. Onze algemeen manager, Tim Lebrechthausen, zegt het volgende over de pop-up outlet: “Dichter bij de klant staan tijdens de donkere maanden is het doel. De pop-up outlet geeft ons deze mogelijkheid. Wij kijken dan ook erg uit naar de komende maanden en de feestelijke opening. Iedereen is welkom!’’ Nu ben je vast en zeker benieuwd waar de pop-up outlet precies zit. Hij zit aan Hoofdstraat 145, 7311AV in Apeldoorn.

Te gekke aanbiedingen

We hebben veel aanbiedingen op hele gave lampen. Het heet natuurlijk niet voor niets een pop-up outlet. In principe zijn alle lampen in de SALE. Daarnaast hebben we ook nog 5 toppers van lampen die tijdens de opening extra afgeprijsd zijn. Leuk om te weten: iedere week hebben we andere lampen in de aanbieding. Kom dus geregeld een kijkje nemen. Wie weet is jouw favoriete lamp op dat moment in de SALE. Daarnaast veranderen we ook een aantal keer de collectie in de winkel. Op deze manier is er voor iedereen wat wils. Hieronder de aanbiedingen op een rijtje (let op: deze aanbiedingen zijn alleen morgen geldig in de pop-up outlet in Apeldoorn).

  1. Industriële hanglamp Mexlite Weimar antiek bruin – van 99.95 voor 44.95
  2. Vintage scheepslamp Mexlite Ebbe bruin 17 cm – van 68.95 voor 34.95
  3. Stoere vloerlamp Lumidem Office Magna grijs – van 119.95 voor 64.95
  4. Industriële vloerlamp Lumidem Office Magna wit – van 119.95 voor 64.95
  5. Zwarte industriele hanglamp Mexlite Densi zwart 47 cm – van 119.95 voor 69.95

Zeg nou zelf: deze aanbiedingen wil je toch niet missen?

Sfeerimpressie

We willen natuurlijk nog niet alles laten zien van de pop-up outlet. Het moet immers wel een beetje een verrassing blijven voor morgen. We hebben gave hoekjes gecreëerd in de winkel. In ieder hoekje hangen lampen van bijvoorbeeld dezelfde kleur of dezelfde stijl. Op onderstaande foto zie je veel industriële hanglampen in de kleuren: wit, grijs en zilver. Welke is jouw favoriet?

Bij binnenkomst kan je gelijk een groot gedeelte van de winkel zien. Als eerste zie je deze stoere vloerlampen. Deze lampen zijn altijd handig. Zet hem naast jouw favoriete stoel of plek op de bank. Op deze manier heb je altijd het juiste licht.

Houd jij van een landelijk interieur? Dan is dit hoekje in de winkel zeker wat voor jou. De bruine kleur is gemakkelijk te combineren met andere meubels en accessoires in huis. Welke lamp is jouw favoriet?

Op onderstaande afbeelding zie je ook een aantal tafellampen. Deze lampen zijn erg praktisch. Je kan ze neerzetten op het dressoir, je bureau of op je nachtkastje. Aan jou de keuze! Weet je wat helemaal tof is? Dat een tafellamp niet zomaar een lamp is. Het is namelijk ook een accessoire. Het is de perfecte toevoeging aan jouw interieur!

Daarnaast hebben we natuurlijk ook spotjes in de pop-up outlet. Het zijn geen simpele stalen spotjes, maar industriële spotjes. Je kan ze zowel inzetten als wand- en als plafondlamp. Aan jou de keuze!

Dit is een gedeelte van de winkel. Wanneer je morgen naar de opening komt kan je de rest bewonderen. Kom langs en profiteer van hoge kortingen op de lampen, de lekkerste hapjes en drankjes! Zien we jou morgen om 12:00 uur in onze pop-up outlet?