Terugblik opening pop-up outlet

Ballonnenboog-eerste-foto

Het is alweer bijna een week geleden: de opening van de pop-up outlet. Wat een gave dag was dat! Ballonnen, slingers, taart en lekkere hapjes & drankjes waren er die dag zeker. Dit alles om te vieren dat we officieel open gingen met onze pop-up outlet. De deuren stonden al open om 09:30 uur, maar de pop-up outlet werd officieel geopend om 12:00 uur. Tijdens de officiële opening was ook RTV Apeldoorn aanwezig. Hoe gaaf is dat?! Daarnaast zijn er ontzettend veel klanten langs geweest die een lamp kochten én natuurlijk klanten die nieuwsgierig waren naar ‘die ene nieuwe winkel’. Benieuwd naar een sfeerimpressie van de winkel? Lees dan gauw verder

Pop-up outlet

Het is alweer een maand geleden dat we we de sleutel hebben gekregen. Inmiddels zijn we alweer 1 week geopend, dus er is ontzettend veel gebeurd in korte tijd. We hebben 3 weken lang lopen klussen om er een zo gaaf mogelijke pop-up outlet van te maken. In de pop-up outlet hebben we verschillende ruimtes van industriële buizen, betongaas en hout waar we de lampen hebben hangen. Deze ruimtes hebben allemaal een andere stijl. Zo bestaat één hok uit witte en houten lampen. Ook hebben we een gedeelte waar alleen moderne en klassieke lampen staan. De industriële lampen overheersen, maar wel in veel verschillende soorten en maten. Zo is er voor elk wat wils!

De officiële opening

Afgelopen zaterdag was een gave dag. We hadden hapjes geregeld via onze buren Central Park. Central Park is een Koffie & High Tea Specialist in Apeldoorn. We kregen ook nog een super toffe taart van ze. Deze taart is te zien in deze blog. Hij was ook heerlijk! Daarnaast hadden we lekkere drankjes geregeld. Mensen konden terwijl ze de lampen bekeken ook genieten van de hapjes en drankjes. De hele dag kwamen er mensen in de winkel. Klanten die nieuwsgierig waren geworden naar de winkel, maar er kwam ook veel familie langs van alle medewerkers. Om 12:00 uur was het zover: de officiële opening. Er werd een speech gehouden en daarnaast werd er een lintje doorgeknipt en daarna kon het feest beginnen. Kortom, het was een leuke en gezellige dag! Bekijk hieronder de aftermovie:

Hoe nu verder?

We blijven in ieder geval de komende 4 maanden open, dus t/m december. Dit kan uitlopen met maximaal 2 maanden. Dit betekent dat we er maximaal kunnen zitten tot februari. Iedere week zorgen we voor nieuwe acties op de gaafste lampen. Daarnaast blijven wij ons assortiment in de winkel iedere keer vernieuwen. Dit zorgt ervoor dat er voor iedereen wat wils is. Wie weet is jouw favoriete lamp binnenkort in de aanbieding!

Leuke feitjes:

  • Woon je ver weg van Apeldoorn? Wees niet getreurd. We hebben ook een fysieke winkel in Veenendaal. Daarnaast kan je natuurlijk altijd terecht op onze website.
  • Het pop-up outlet heet, omdat de winkel er tijdelijk is en er alleen maar aanbiedingen te vinden zijn. Waar wacht je nog op? Sla dus snel je slag!
  • De winkel in Veenendaal beschikt over 900m2 en in Apeldoorn over 300m2. Daarnaast kunnen we lampen laten versturen naar de winkel als je een gave lamp online hebt gezien. We snappen dat het soms fijn is om de lamp even in het echt te zien.
  • Op dit moment zijn er voornamelijk industriële lampen te vinden in de winkel. Natuurlijk zijn er ook Scandinavische, klassieke en moderne lampen te vinden. De komende tijd wordt er gerouleerd en komen er meerdere stijlen bij.
  • De winkel zit midden in het centrum van Apeldoorn. Ben je van plan om een dagje te shoppen kom dan zeker even bij ons langs. Het adres is: Hoofdstraat 145, 7311AV Apeldoorn.
  • Er zijn iedere dag 3 a 4 medewerkers in de winkel aan het werk. Zij kunnen jou alle informatie en tips geven over de lampen. Dus twijfel niet en kom zeker even langs. Al is het alleen om inspiratie op te doen, want dat kan ook zeker in onze winkel!

Yes! Zo gaaf dat we ook een fysieke winkel hebben in Apeldoorn. We staan hier altijd klaar voor jou. We zijn iedere maandag t/m zaterdag geopend. Daarnaast zijn we de koopzondagen ook open (de eerste en de laatste zondag van de maand). Kom zeker even langs de komende maanden voordat de winkel weer weg is.