Interieur- en kleurentrends 2019

Bureaulamp-blauw

De tijd vliegt. Volgende week zaterdag is het alweer september. Dat betekent: nog maar 4 maanden tot de jaarwisseling. Ik besefte laatst dat het dus al zo 2019 is. Ik was namelijk online aan het struinen naar nieuwe interieurtrends. Ik kwam interieur- en kleurentrends tegen waarvan ze verwachten dat die in 2019 niet weg zijn te denken uit het interieur. Een mooi onderwerp om over te bloggen. Ik neem jullie graag mee naar de trends van 2019. Daarnaast laat ik de blog zien hoe je lampen kan combineren met deze kleuren en trends

Kleurentrends 2019

De komende tijd komen de kleuren: paars, groen en blauw steeds meer naar voren in het interieur. Aan de kleur groen zijn we wel gewend op interieurgebied. Je ziet de kleur vaak terug in meubels die voor een deel bestaan uit velvet. Wanneer je veel planten in je huis hebt zorgt dit automatisch voor een groene kleur binnen jouw interieur. De (kobalt)blauwe en paarse kleuren komen op dit moment niet zo vaak naar voren binnen interieurstijlen. Daar gaat verandering in komen. Zoals je kan lezen gaan we van pasteltinten naar wat zwaardere tinten. Zo ruilt de kleur pastelroze zich in voor de kleur lila. Dit zijn kleuren die gemakkelijk te combineren zijn met goud- en bronsachtige kleuren. Is goud een kleur die jij graag toe wilt voegen binnen jouw interieur? Lees dan de blog: a touch of gold! Hier kan je onze gave lampen ontdekken die voor een deel bestaan uit de goudachtige kleur. In het shoppingoverzicht hieronder zie je een aantal lampen die al mee gaan met de kleurentrends van 2019. Welke lamp is jouw favoriet?

(6 reviews)
 69.95

Vandaag verzonden

Interieurtrends 2019

Je gaat steeds meer Romeinse bouwkunst terug zien in het interieur. Denk hierbij aan forum romanum. Nu hoor ik je denken: ‘wat is dat precies?’ Dat zijn zuilen, vides, bogen, verhogingen etc. En niet te vergeten: marmer.

Terrazzo is ook een materiaalsoort dat steeds meer naar voren komt. Dit zijn stukjes graniet of marmer in beton. Het heeft vaak vrolijke kleuren en het glanst. Je ziet dit niet alleen terugkomen in wanden en vloeren, maar ook in accessoires. Onze inkoopmanager is al druk bezig met het zoeken naar de juiste terrazzo lampen, zodat we die binnenkort toe kunnen voegen aan ons interieur.

Ik ben benieuwd wat 2019 ons nog meer gaat brengen qua interieurtrends. Je hoeft de trends niet meteen groots aan te pakken. Je kan ook beginnen met het vervangen van accessoires. Binnen de interieurtrends die ik hierboven heb genoemd passen veel soorten lampen. Hieronder laat ik een aantal lampen zien die je goed kan combineren met de kleuren- en interieurtrends van 2019!

Unieke gaaslamp Nina

Bekijk deze gave gaaslamp eens op de website. Je vindt hem hier. De goudachtige kleur past perfect bij de zwaardere tinten. Verf bijvoorbeeld één muur in de slaapkamer (de muur achter het bed) in een groene of blauwe kleur. Hang vervolgens deze goudkleurige hanglamp in de slaapkamer. Eén ding is zeker: Nina zorgt voor een betoverende uitstraling. Om het nog knusser te maken kan je kussens toevoegen in diverse kleuren. Denk aan lila kleuren in verschillende tinten. In je slaapkamer moet je kunnen relaxen. Zeker weten dat dit kan wanneer jij jouw slaapkamer op deze manier stijlt. Wat vind jij van Nina?

Stoere bureaulamp Crane

Wauw! Wat een gaaf kleurtje heeft deze lamp. Je kan hem hieronder op de foto zien. Door de verstelbare arm is hij perfect voor op een bureau. Weet je wat ook tof zal zijn? Wanneer jouw blad van het bureau bestaat uit een terrazzo laag. Zet deze lamp op jouw bureau en het studeren of werken kan niet meer stuk. Iedereen wil toch aan zo’n gaaf bureau zitten?

Benieuwd naar de overige lampen? Bekijk deze dan op de website. Houd ons de komende tijd goed in de gaten. Facebook, Instagram en onze website. Je bent op deze manier altijd op de hoogte over de nieuwste lampen die zijn toegevoegd. Wie weet zit er een lamp tussen die perfect binnen jouw interieur past. Wat vind jij van de nieuwe kleur- en interieurtrends van 2019? Ga jij dit toepassen binnen jouw interieur?