Schemerlampen brengen sfeer

Schemerlampen-verlichting-sfeer

De herfst is al lang begonnen. De dagen worden korter, kouder en natter. Daarom maken we het graag warm en knus in huis. De woonkamer staat waarschijnlijk bovenaan je lijstje van favoriete plekjes in huis. Maar ook de gang en slaapkamer verdienen de aandacht in deze donkere maanden. Schemerlampen bieden de oplossing voor het knusse thuisgevoel. Waar plaats jij de schemerlamp?

Schemerlamp biedt de knusse sfeer

De staande schemerlamp creëert een zachte schemerachtige lichtspreiding in de ruimte. Doordat het licht zo zacht is, is het een perfecte sfeermaker. Plaats de armaturen op plaatsen waar het licht minimaal is. Zo verlicht je én de donkere hoekjes én zo haal je de juiste ambiance in huis.

Schemerlampjes in diverse modellen

Schemerlampen hebben we in allerlei soorten, maten en kleuren. Van de wandschemerlamp, staande schemerlamp tot aan het driepoot schemerlampje. Populaire wandlampen binnen ons assortiment zijn de houten schaarwandlampen. Niet alleen geschikt voor gezelligheid in huis, maar ook praktisch bij het lezen van je krantje. Ook de houten uitvoering met knikarm is een gewild exemplaar voor thuis. Waar geef jij de voorkeur aan?

Trends schemerverlichting

Populaire trends zijn de Scandinavische armaturen. Veel van onze eigen designs zijn geïnspireerd op deze ontwikkeling. Je ziet veel blank hout terugkomen, grijstinten, koper, driepoot armaturen en andere contrasterende kleuren. In het Hoge Noorden wordt de minimalistische trend in elk interieur teruggebracht. De Scandinavische bevolking is dol op het neutraal houden van de ruimte en slechts enkele eyecatchers gebruiken.

Tip! Houd je van deze stijl? Lees dan : Zo creëer je een Scandinavisch interieur?

Schemerverlichting is een blijvende woontrend, zeker in de donkere maanden is hij volop aanwezig. In de verlichting zijn er een boel trends gaande, maar de Scandinavische trend blijft populair. Naar welke schemerlamp gaat jouw voorkeur? Hoe maak jij het knus in huis?