Thuis bij Instagrammers II

Blog-foto-Davin

Een tijdje terug hebben we een aantal Instagram foto’s gedeeld via onze blog. De laatste tijd werken we steeds meer samen met Instagrammers. Het is een wisselwerking. De Instagrammers taggen ons in hun posts en vervolgens kunnen wij de beelden gebruiken. Deze afbeeldingen gebruiken we niet alleen op Instagram, maar ook op onze Facebook en de website. Op deze manier zien andere klanten hoe ze de lampen kunnen stylen op een gave manier. In deze blog laat ik je een aantal gave afbeeldingen zien van Instagram. De interieurstijlen verschillen enorm van elkaar, maar dat maakt het juist leuk! Bekijk gauw de afbeeldingen en haal er inspiratie uit voor jouw eigen interieur

Instagramaccount

Wist je dat ons Instagramaccount @directlampen is? Zo niet, neem dan gauw een kijkje! Wekelijks posten wij nieuwe afbeeldingen. Hierop zie je de laatste interieurtrends. Daarnaast halen wij zelf ook veel inspiratie uit afbeeldingen van andere Instagrammers. Zo hebben we dagelijks contact met Instagrammers onder de afbeeldingen die zij posten of wij posten. Op Instagram zit een hele groep interieurliefhebbers. Veel van die interieurliefhebbers op Instagram kennen inmiddels Directlampen wel. Lees je deze blog en denk je ‘ik wil ook graag samenwerken’ aarzel dan zeker niet om ons een berichtje te sturen op Instagram!

Binnenkijken bij Danielle

Heel veel Instagrammers zijn gek op de Davin serie. We hebben deze serie in het zwart, wit, groen, grijs en blauw. Danielle heeft hem in het grijs. Zij heeft zowel de grote wandlamp als de tafellamp. De wandlamp heeft ze in de keuken geplaatst en de tafellamp staat op een houten kastje. Heel tof! Over het algemeen heeft ze lichte kleuren in huis, zoals wit, hout en grijs. Deze grijze Davin lampen passen er dus perfect tussen! Ps. Je kan Danielle vinden op Instagram onder het account: ellefotografie. Bekijk hieronder de foto’s. Is de wandlamp of de tafellamp jouw favoriet?

Het interieur van Nannett

Deze stolplamp is een ontzettend hip lampje. Stoer, industrieel en trendy! Het handige aan deze lamp is dat je hem neer kan zetten waar jij wilt. Op je nachtkastje, op je dressoir of het televisiemeubel. Alles kan en alles mag met deze stoere stolplamp. Benieuwd naar het Instagramaccount van Nannett? Zoek dan op nett_even_anders. Toch niet helemaal wat je zoekt? Kijk dan op onze website naar andere tafellampen. Wie weet zit jouw favoriete tafellamp daar tussen.

Binnenkijker Miranda

Als je bij Miranda op haar Instagram feed kijkt zie je voornamelijk de kleuren: wit, grijs, groen en zwart. Deze gave wandlamp is dé perfecte eyecatcher binnen ieder interieur. De goudachtige details maken de lamp perfect en juist opvallend in het interieur. Tip: kies een gave lichtbron uit. Dit maakt de lamp uniek. Het Instagramaccount van Miranda is tintje_lichter. Is een wandlamp toch niet helemaal wat je zoekt? Deze lamp is er ook in een hanglamp. De goudachtige binnenzijde zorgt voor een betoverend lichteffect.

Een kijkje nemen bij Rowena in huis

Deze tafellamp heeft al op verschillende plekken gestaan in Rowena haar huis. Nu staat hij op de kamer van haar dochter. Hoe gaaf als je deze hippe lamp als bureaulampje hebt. De goudachtige kleur maakt er een trendy exemplaar van. Daarnaast is hij gemakkelijk te combineren met andere accessoires en meubels. De roze kleur in de kussentjes in combinatie met de betonlook muur zorgen voor een gave uitstraling. Dit goudachtige tafellampje past perfect binnen deze setting. Je kan het lampje natuurlijk ook plaatsen op je nachtkastje of het dressoir. Benieuwd naar het Instagramaccount van Rowena? Zoek haar op Instagram via de volgende naam: rohouseproud.

Kortom, houd ons Instagramaccount in de gaten om bij de tijd te blijven. We delen veel sfeerafbeeldingen van andere Instagrammers die onze lampen in huis hebben. Daarnaast delen we in onze stories vaak beelden van onze medewerkers en de nieuwste en gaafste lampen. Aarzel dus zeker niet om een kijkje te nemen op ons Instagramaccount en ons te volgen! Je kan ons vinden op Instagram door Directlampen in te typen!