Een warm welkom: halverlichting

Halverlichting-met-ganglampen-of-hallampen

Bij de inrichting van het huis, wordt de gang weleens over het hoofd gezien. Terwijl de hal het visitekaartje is van je woning! Het is de eerste plek waar je binnen komt. Een eerste indruk kan je dan ook maar één keer maken. Geef je gang een persoonlijke touch met een opvallende lamp! Voor welke ganglamp ga jij?

Hoe groot is jouw gang?

Niet elke lamp is geschikt voor elke gang. Elke woning heeft een andere grootte van de hal. Een hele grote hanglamp in een smalle hal staat niet. Het geeft een benauwd en krap gevoel, dat wil je juist niet! Een kleine lamp in een enorme gang verlicht onvoldoende. Voordat je een ganglamp kiest, houdt dan rekening met de grootte van de ruimte.

Hout, verweerd én functioneel

Je hebt niet altijd de mogelijkheid om een grote hanglamp op te hangen. Maar heb je al gedacht aan een wandlamp? Het bespaart ruimte en laat het licht mooi schijnen in de gang. Het design van de Buston is eigentijds en past in een stoer interieur. Door het verweerde hout werkt de lamp decoratief én functioneel tegelijk!

Betoverend licht of liever een lijnenspel?

Met een Oosterse hanglamp creëer je direct een betoverend licht in je hal. Dankzij het gaatjesmotief geeft de lamp een bijzonder lichteffect. Fan van een strakkere stijl? Dan biedt de draadlamp uitkomst! Dankzij de draden krijg je een speciaal lijnenspel op de muur. Tevens zorgt de dradenlamp voor een ruimtelijk effect. Waar ga jij voor?

Leg de hanglamp neer!

Heb je plek voor een haltafel in de gang? Dan kan je denken aan een opvallende zilverkleurige tafellamp. Maar, wat dacht je van een hanglamp als tafellamp? Leg de lamp op de tafel en decoreer het geheel met bijpassende accessoires. Het zorgt voor een persoonlijk en origineel tintje aan de gang!

Zoals je al gemerkt hebt, de gang hoeft niet saai te zijn. Pak juist uit in de hal! Het is je visitekaartje. Maak de gang persoonlijk door er een eigen touch aan te geven. Zorg voor een mooie combinatie van verlichting met bijpassende accessoires. Hoe ziet jouw gang eruit? Welke lamp heb jij in de hal?