Morgen is het zover: De feestelijke opening

RTL woontips winkel

31 maart 2017 is de datum dat we zijn begonnen aan de verbouwing. Nu bijna 6 maanden later is het zover: de opening. Morgen om 11:00 uur zal winkelmanager, Roy Brouwer, het startschot geven voor de feestelijke opening. Iedereen is welkom, jij dus ook! Benieuwd hoe de nieuwe Directlampen winkel tot stand is gekomen? Lees gauw verder

De feestelijke opening

Het is je vast niet ontgaan dat morgen, zaterdag 23 september 2017, de opening is van de nieuwe winkel van Directlampen. Via Facebook en Instagram zijn er diverse berichten gedeeld over de feestelijke opening. Daarnaast hebben we een aantal blogs geplaatst met een update over de winkel. De laatste blog is 3 weken geleden geplaatst. Wil je meer informatie over de opening? Lees dan hier de laatste blog. Het wordt gegarandeerd een gezellige dag met o.a. hapjes en drankjes, handlettering workshops, interieuradvies en daarnaast kun je zelf natuurlijk ook inspiratie opdoen. Zien we jou morgen in de nieuwe winkel? Het adres is hier te vinden.

De uitstraling van de winkel

Al gauw waren we het er over eens dat de winkel dezelfde uitstraling moest krijgen als de website van Directlampen. Op de website tonen we veel sfeerafbeeldingen. Klanten krijgen op deze manier het totaalbeeld te zien, dus hoe ze een lamp het best kunnen combineren binnen een design. Dit hebben we doorgevoerd in de fysieke winkel. In de winkel zijn diverse ruimtes ingericht. Je kunt hierbij denken aan industriële, landelijke en Scandinavische ruimtes. Het gave aan deze ruimtes is dat klanten er echt in kunnen staan. Verlichting ervaar je nou eenmaal het best in het echt.

Daarnaast hebben we een grote koffiehoek gecreëerd waar mensen kunnen genieten van een lekker kopje koffie of thee. Tevens is er de mogelijkheid om advies te krijgen over een lichtplan of over een bepaalde lamp. Alle vragen worden beantwoord in de winkel. Daarnaast kun je genoeg inspiratie opdoen in de gestyled ruimtes waarin de verlichting goed tot zijn recht komt.

Tijdens de verbouwing hebben we in ons achterhoofd gehouden dat beleving steeds belangrijker wordt onder de klanten. Winkels moeten onderscheidend zijn. Het moet een duidelijke winkel zijn waarbij de focus op de doelgroep dan ook zeker een must is. Met de ruimtes willen we de klanten laten beleven wat verlichting daadwerkelijk binnen een huis doet. Beleving zorgt voor emotie. Op deze manier spelen wij in op de wensen van onze klanten. Kortom, kom zeker even een kijkje nemen in de nieuwe winkel. Verlichting wordt namelijk steeds meer een woonaccessoire. Dat komt duidelijk in de nieuwe winkel van Directlampen naar voren. Dankzij de nieuwe winkel zet Directlampen een uniek concept neer.

Online én offline

Tegenwoordig willen consumenten altijd en overal kunnen kopen. Via onze webshop zijn klanten altijd in staat om een aankoop te doen. Daarnaast zal vanaf morgen ook een fysieke winkel van Directlampen geopend worden. Roy Brouwer, de winkelmanager, gaf aan dat je verlichting het best in het echt kunt ervaren. De nieuwe winkel van Directlampen komt dan ook goed van pas. Wanneer mensen het product in het echt willen zien kunnen zij naar Veenendaal toe. De combinatie van online en offline versterkt elkaar. Het Directlampen gevoel komt op deze manier nog beter naar voren.

Kortom, er is genoeg te beleven in de nieuwe winkel van Directlampen. Mocht je morgen geen tijd hebben dan kun je natuurlijk ook een andere keer komen. Een bezoekje aan de nieuwe winkel van Directlampen is het zeker waard. Zien we jou morgen in Veenendaal?