Witte lampen combineren

combineren-witte-lampen

Een wit interieur is tijdloos en gaat samen met werkelijkwaar alle woonstijlen. Van klassiek tot Scandinavisch en van strak tot modern. Het is een veel gebruikte kleur in elk interieur. Wit gaat namelijk samen met alle kleuren. De kleur nodigt uit om uit te pakken met verschillende materialen en vormen. Hoe combineer je witte lampen?

Klassiek

Een trend die al lang meegaat is de klassieke woonstijl. Van oudsher is de stijl begonnen in de renaissance en omschrijven we deze stijl als statig en elegant. Tegenwoordig zie je de klassieke woonstijl in een modern jasje. Door gebruik te maken van zachte kleuren, hoogglans en moderne kroonluchters tover je je interieur binnen no-time om in een moderne setting. Want wie kent de befaamde kroonluchters niet? Het klassieke design is omgetoverd tot een moderne uitvoering.

Industrieel

De industriele woonstijl kenmerkt zich door een gevoel van ruimte en transparantie. Men gebruikt veel strakke lijnen, robuuste materialen en een grove afwerking is een must. Industrieel hoeft niet donker of grauw te zijn, combineer juist deze populaire woonstijl met oranje lampen of gouden lampen. Zo kleed je de stoere stijl warm af met zachte tinten. Een klassieker is de Luna hanglamp. Een oude fabriekslamp in een nieuw jasje!

Scandinavisch

De Scandinavische lampen is eenvoud, tijdloos en sober. Er wordt veel gebruik gemaakt van lichte kleuren en materialen. Daarom past de stijl uitstekend bij witte tafellampen. Koele kleuren, kwaliteit meubels en contrasterende materialen geven de ruimte al gauw een Scandinavische look. Al deze punten komen samen in het minimalistische tafellampje Elin.

Er zijn genoeg redenen waarom wit een makkelijke en stijlvolle kleur is die met veel stijlen samen gaat. Welke woonstijl heb jij thuis? Hoe combineer jij een witte plafondlamp? Combineer je met een koperen tafellamp of met een tafellamp van hout?