Zwarte lampen in huis

Hoe-combineer-ik-zwarte-lampen-thuis

De donkere dagen staan weer voor de deur. De temperatuur daalt, het regent en het wordt weer sneller donker. Tijd om de lampen in huis daarop aan te passen! Welke kleur past er beter bij de donkere maanden dan zwart? Zwarte lampen combineren is ook nog eens vrij eenvoudig. Zwart is namelijk niet alleen een neutrale kleur, maar geeft ook contrast aan je interieur. De duistere kleur past in diverse woonstijlen. Zo gaat zwart goed samen met een industriële setting, de Scandinavische trend en past de tint bij de moderne woonstijl.

Kleurrijke knutseltafel

Om een accent te geven aan je eetkamer is de zwarte eettafellamp een uitkomst. Ga voor lichte muren en een mooie houten tafel. Heb je een speels tafelkleed? Gooi die dan over je eettafel heen voor een vrolijk en kleurrijk effect! Zwart combineert eenvoudig met allerlei soorten printjes en tinten. Het geeft juist balans aan het geheel! Dus pak vooral uit met kleuren, motiefjes en materialen.

Liggende bureaulamp

Wil je je bureau of dressoir een stoere look geven met een zwart armatuur? Probeer dat eens met een liggende hanglamp. Klinkt gek, hè? Maar geef net die eigenzinnige look waar je naar zoekt! De liggende lamp zal ’s avonds mooi sfeerlicht afgeven. Zo heb je de ruimte gelijk sfeervol verlicht!

Verstelbaar licht naast de bank

Zwarte vloerlampen en wandlampen zijn ideaal bij het lezen van je favoriete boek. Plaats het zwarte muurlampje naast je bank voor goed leeslicht. Niet alleen een lust voor het oog, maar ook nog eens praktisch! Waar hang jij een wandlamp in huis?

Zwarte lampen zijn makkelijk te combineren en passen in ieder vertrek. De armaturen voelen zich thuis in diverse woonstijlen. Dat maakt het verenigen van zwarte lampen in huis zeer eenvoudig. Kortom, met zwarte plafondlampen kan je alle kanten op! Heb jij donkere armaturen in huis? Hoe combineer jij zwarte lampen? Hou je meer van felle lichten? Bekijk dan onze witte plafondlampen of onze zilveren plafondlampen die wij in het assortiment hebben.