Stalen lampen kil? Niet op deze manier!

Stalen-lampen-in-huis-halen

Staalkleurige hanglampen worden vaak beschouwd als kille lampen. Ze zouden moeilijk te combineren zijn en het materiaalsoort spreekt niet iedereen aan. Terwijl stalen hanglampen helemaal niet kil hoeven te zijn! Door rekening te houden met bepaalde facetten creëer je een sfeervolle eethoek. Kijk je mee hoe je stalen armaturen kunt stylen?

Rooster, plantje en lichte kleuren

Wil je eens een hanglampje op een andere wijze gebruiken dan de gebruikelijke manier? Zorg dan voor een rooster aan de muur en een klemmetje. Hang het snoer van de hanglamp met een klem aan het bord voor een industriële look. Om het geheel af te maken kan je werken met planten. Lees meer over Botanisch wonen. De trend van 2017 is namelijk het buiten naar binnen halen. Door meerdere plantjes in huis te combineren, versterk je deze trendy look. Geef de muur nog een subtiel kleurtje en laat de lamp stralen!

Houten sidetable, bloemen en vintage accessoires

Heb je een robuuste stalen hanglamp in huis gehaald? Plaats hem boven de houten sidetable met daarop vintage accessoires. Denk aan een oude koffer, een stoere typmachine of een retro telefoon. Geef de ruimte kleur door te werken met bloemen. Deze fleurige toevoeging geeft een fraai contrast tegen een donkere muur. Met een paar hippe illustraties aan de muur maak je het vertrek helemaal van deze tijd!

Mintgroen, kamerplanten en zwarte details

Ben je dol op de Scandinavische woonstijl? Dan is dat eenvoudig te realiseren met de stalen hanglamp. Decoreer de tafel met een mintgroen kleedje en maak het geheel af met speelse kamerplanten. Houdt de ruimte zo licht mogelijk om de aanwezige kleuren en de lamp(en) te laten spreken. Door te spelen met donkere en lichte contrasten creëer je binnen no-time een Scandinavische ambiance aan tafel. Hoe maak jij de Scandinavische look compleet? Ontdek het hier > 

Stalen hanglampen hoeven dus niet kil of afstandelijk te zijn. Door ze te combineren op diverse manieren creëer je een sfeervol samenhangend geheel. Speel met contrasten, warme materialen of lichte tinten om de hanglamp te accentueren in huis. Hoe combineer jij stalen hanglampen? Waar plaats jij staalkleurige armaturen in huis? Vind je de stalen hanglampen te groot, bekijk dan de stalen plafondlampen of de plafondlampen van metaal. Plafondlampen zijn een stuk kleiner dan hanglampen.

Lees ook: Hoe haal je meer sfeer in huis?