✓ Klantenservice 055 58 22 856      ✓ Gratis verzending!      ✓ Gratis retour!   ✓ Betalen zoals jij dat wilt!

0

0

* Standaard gratis bezorgd

Zwarte hanglamp

Showing 1-36 of 71 products

  1. 1
  2. 2
Zwart zou je misschien niet onmiddellijk met verlichting associëren. Zwart doet denken aan duister en donker. Maar als het om verlichting gaat, krijgt zwart een totaal andere dimensie. Zwart en licht gaan perfect samen. Een hanglamp zwart creëert contrast en versterkt andere kleuren. Als je voor een hanglamp in zwart kiest, heb je meteen een eyecatcher in je woning. 

Een hanglamp in zwart past bij elke stijl

En hanglamp in zwart is makkelijk te combineren met vele stijlen. Strakke moderne interieurs nodigen uit tot het gebruikt van zwarte hanglampen. Een hanglamp in zwart past goed bij de strakke lijnen en kleuren zoals wit en grijs. In de industriële stijl gaan ze goed met betonnen vloeren, kale bakstenen muren en grote ijzeren ramen. Heb je een landelijke woning? Dan is een zwarte draadlamp of zwarte hanglamp met linnen lampenkap heel stijlvol. Wil je een paar klassieke elementen in je woning brengen, en toch eigentijds blijven? Kies dan bijvoorbeeld voor een zwarte hanglamp met kralen. Zwarte schotelvormige hanglampen of een hanglamp in zwart uit de filmstudio's passen goed bij vintage. Jonge mensen kiezen vaak voor een hanglamp in zwart voor bijvoorbeeld studentenkamers of een studio.

Een zwarte hanglamp voor elke kamer

De sfeer die je in een kamer wil creëren wordt vooral door je verlichting bepaald. Wil je duister of gedempt licht? Ga dan voor een vrij gesloten hanglamp zwart. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de zithoek of de slaapkamer. Als je meer licht nodig hebt, heb je de keuze tussen zwarte hanglampen in draadvorm of met geperforeerde lampenkapjes. Of je kunt ook verschillende zwarte hanglampen bij mekaar hangen. Dit geeft een speelse toets aan bijvoorbeeld de eetkamer of de hal. Hang een paar hanglampen op een rijtje boven het aanrecht. Durf eens buiten de lijntjes te gaan. Met zwart lukt dit perfect! Telkens je voor de aankoop van een hanglamp staat, aarzel dan niet om bij je keuze van hanglamp zwart te overwegen. Na een tijd krijg je een pittige look die in alle kamers van je huis terugkomt.