Dé kleur van 2017

Denim-drift-lamp-bureaulamp

Je zult vast denken; nu al?! Ja, dé kleur van 2017 is al bepaald. De kleur is Denim Drift. In eerste instantie denk je vast aan het blauw van spijkerbroeken. Maar het is een blauwtint met een tikkeltje grijs. Of juist andersom. Een grijze lamp met een blauwe ondertoon. Benieuwd hoe je deze mooie kleur kunt toepassen? Lees dan gauw verder!

Fris, stoer én veelzijdig

Dat is de kleur Denim Drift. De laatste tijd is er heel veel blauw te zien in winkels, zowel in de accessoires als in de meubels. Alleen neigt de kleur, Denim Drift, wat meer naar grijs. De kleur komt het beste tot zijn recht in combinatie met grijze, witte en donkerblauwe tinten. Wil je voor meer lef in het interieur gaan? Kies dan voor de kleuren okergeel of goud, of voor een groene vloerlamp of stalen vloerlamp. Okergeel is de kleur van 2016. Dus grote kans dat je hier nog accessoires van hebt in huis. Kortom, de kleur Denim Drift is in iedere woonstijl toepasbaar.

Denim Drift in combinatie met verlichting

Zou je ervoor kiezen om een muur te verven óf juist accessoires te kopen in de Denim Drift kleur? Op directlampen.nl staan een aantal lampen in de Denim Drift kleur. Deze Denim Drift gekleurde lampen zijn goed te combineren met een industrieel, landelijk of Scandinavisch interieur. Een muur in de kleur Denim Drift? Dan staan koperen, gouden, donkerblauwe, witte lampen of een rode lamp perfect. Wil je een opvallender interieur? Kies dan voor de robuuste blauwe vloerlamp van Jikke.

Wat doet Denim Drift met jouw interieur?

Denim Drift stamt af van de kleur blauw. Blauw geeft een gevoel van ruimte en vrijheid in huis. Daarnaast staat de kleur voor inspiratie. Dit betekent dat de kleur erg geschikt is voor de werk- slaap- of badkamer. Het combineren van meerdere blauwtinten geeft meer balans in huis dan één kleur.

Laat je inspireren door deze trendkleur in het interieur; van slaapkamer tot keuken. Aan jou de keuze hoe je de kleur Denim Drift gaat toepassen in huis. Wat vind jij van deze nieuwe trendkleur? Hoe ga jij hem toepassen in huis? Ga je voor een chromen tafellamp of voor een keramieken tafellamp? Plannen voor het schilderen van de muur? Of ga je juist voor een passende lamp in de kleur Denim Drift?