Ontdek onze nieuwste toppers

Foto-blog

We blijven continu nieuwe producten toevoegen aan ons assortiment. Groot, klein, goud of een betonlook. Je kan het zo gek niet bedenken of we hebben het wel. Vandaag ga ik in de blog iets vertellen over onze allernieuwste lampen. Ben je benieuwd naar de aanwinsten? Scrol dan gauw naar beneden om ze te bekijken!

Draadloze topper

Fanal is ontworpen door het merk Globo. Ze weten wel hoe je een echte blikvanger moet ontwerpen. Kijk maar naar deze topper. Weet je wat helemaal handig is? Fanal is draadloos. Hij werkt namelijk op batterijen. Op deze manier kan je hem overal neerzetten waar jij maar wilt. Gebruik hem als nachtlampje of zet hem op het dressoir. Eén ding is zeker: Fanal is dé perfecte toevoeging aan jouw interieur. Daarnaast is het ook een gave accessoire. Zelf wanneer het lichtje niet schijnt is het een ware eyecatcher. Heb jij al een plekje in gedachten waar je Fanal neerzet? Voor de prijs hoef je hem in ieder geval niet te laten. Toch niet helemaal wat je zoekt? Aan de rechterkant hebben we nog een gave tafellamp. Deze lamp past werkelijk waar binnen alle interieurstijlen.

Stoertje

Kijk een keer naar deze stoere bink. Dit is echt het toppunt van industrieel. Met de vijf armen heb je zonder twijfel genoeg licht voor boven de eettafel. De lichtbronnen mogen gezien worden! Kies daarom voor grote, opvallende lichtbronnen. Combineer deze lamp met een houten eettafel. Dit zorgt voor een stoer effect. Over deze lamp hoef je zeker niet te twijfelen. Je zal er gegarandeerd complimenten over krijgen! Rechts hebben we nog een broertje van deze industriële lamp!

De perfecte draadlamp

Hoe leuk is dit lampje? Light & Living heeft dit lampje ontworpen. Aninda zorgt voor een betoverend effect op de muur. Dit komt door de gleufjes tussen het riet. Hij past perfect binnen een landelijk interieur. Deze hanglamp is zowel beschikbaar in een zwarte kleur als in een bruine kleur (riet). De zwarte kleur maakt er een stoer lampje van. De rieten lamp past juist weer perfect binnen een Scandinavisch design. Denk aan een wit interieur met rieten/houten accessoires en grijze kleuren. Hoe tof is dat?! De lichtbron kan je door het armatuur heen zien. Kies daarom voor een mooie, grote lichtbron. Dit maakt Aninda helemaal compleet.

Booglamp met stralende binnenzijde

Wauw! Wat een topper is deze booglamp. Daarnaast is Recife een eyecaytcher. Dit komt door de goudachtige kleur in de binnenzijde van de kap. Combineer jij vaker de goudachtige kleur in jouw interieur? Dan mag deze booglamp zeker niet missen! Het zwarte armatuur zorgt er voor dat hij binnen ieder interieur past. De gouden binnenkant maakt van deze lamp een uitblinker. Door de gouden binnenzijde wordt het licht sfeervol verspreidt in de ruimte. Trio Leuchten heeft deze stoere lamp ontworpen. Plaats Recife bijvoorbeeld naast je bank. Deze topper zal de avonden hangen op de bank een stuk fijner maken. Wie wil Recife nou niet in huis hebben staan? Is een booglamp niet helemaal jouw ding? We hebben dan ook nog een andere gave vloerlamp met gouden binnenzijde aan de rechterkant. Welke is jouw favoriet?

-28%
(11 reviews)
 50.67

Vandaag verzonden

Kortom, houd onze website goed in de gaten. Voor je het weet staan er alweer nieuwe producten op. Daarnaast zit er misschien wel jouw ene favoriete lamp tussen waar je al tijden naar op zoek bent. Ps. Houd ons Instagramaccount ook goed in de gaten. Hierop laten we vaak onze nieuwste en gaafste lampen zien!