Hippe hanglampen

Grijze-gaaslamp

Hippe hanglampen maken jouw interieur helemaal compleet. Van de woonkamer tot de slaapkamer, overal in huis kunnen hanglampen geplaatst worden. Waar heb jij nog een hanglamp nodig? Welke stijl hanglampen past het beste in jouw interieur? Lees gauw verder om erachter te komen wat op dit moment hip is en wat hip wordt op het gebied van hanglampen in 2019!

Gaas en glas

In onze nieuwste collectie zie je veel “open” lampen terugkomen. Met “open” bedoel ik dat het licht door het armatuur heen schijnt. Het fijne aan deze hippe open hanglampen is dat zij de ruimte niet breken. Je kan namelijk (gedeeltelijk) door de lamp heen kijken. Je kan bij open lampen denken aan glazen lampen en gaaslampen. Glazen lampen geven vaak een luxe uitstraling. Naast normaal glas zie je ook veel gekleurd en gerookt glas terug komen zoals bij Lotus. Dit gerookte glas maakt de lamp nog net iets chiquer. Gaaslampen zijn meestal wat stoerder. De honderden gaatjes in het armatuur zorgen voor een sfeervolle en unieke lichtspreiding. Beide zorgen voor een sfeervolle lichtspreiding. Tip: kies de lichtbron zorgvuldig uit bij dit soort hippe hanglampen. De lichtbron speelt namelijk een grote rol bij deze hippe lampen. In ons assortiment vind je verschillende mooie en zuinige LED lichtbronnen. Benieuwd naar de lichtbronnen? Klik dan hier!

Botanische invloeden

Afgelopen jaar konden we er al niet om heen, maar ook aankomend jaar zijn er veel botanische invloeden terug te vinden in het interieur. Aardse kleuren zoals groen en bruin en natuurlijke materialen kunnen dus niet ontbreken in jouw inrichting. Hanglampen in deze stijl zorgen voor rust in huis en zijn tegelijkertijd uniek. Dat de botanische woontrend in 2019 nog steeds van toepassing is zie je ook terug in de Flexa kleur van 2019. Lees alles over de kleur Spiced Honey in de volgende blog: de flexa kleur van 2019! Tevens heb je een aantal blogs geleden kennis kunnen maken met het nieuwste natuurlijke materiaal, namelijk: bamboe. Lees de blog hier. Hieronder in het shoppingoverzicht zie je hanglampen die perfect passen binnen een botanisch interieur.

Goud

Goud is de accentkleur van aankomend jaar. In onze collectie vind je veel lampen met gouden details, maar ook compleet gouden lampen. Hoe gaaf zijn deze eyecatchers! Deze hippe gouden hanglampen combineren ook mooi met de botanische woontrend. Combineer goud met zachte kleuren en materialen, zoals velvet en stof om mooie contrasten in huis te creëren. Houd onze collectie goed in de gaten want binnenkort komen er ook velvet lampen op onze website binnen! Houd jij van veel warmte en gezelligheid in huis? Creëer dit door goud te combineren met okergeel, indigo, saffraan of donkergroen. Welke hippe gouden hanglamp is jouw favoriet?

Rust in huis? Ga dan voor Scandinavisch

Clean, minimalistisch en vooral veel wit. Dit zijn de kernwoorden waar ik aan denk bij de Scandinavische woontrend. Deze trend is al een tijdje aan de gang, maar valt nog steeds bij velen in de smaak. Als jij van jouw huis echt een plekje wil maken waar je tot rust kan komen dan zijn onderstaande hanglampen een goede keuze. De minimalistische hippe hanglampen zullen niet snel gaan vervelen en passen bij vrijwel elk interieur.

Bij de hippe hanglampen Jimmy en Nové zie je ook weer combinaties met goud en zilver. Zo zie je maar weer dat veel woontrends met elkaar gecombineerd worden. Handig, zo hoef je geen keuzes te maken!

-27%
(26 reviews)
 51.30

Vandaag verzonden

Zelf ben ik vooral fan van de hippe gouden hanglampen en de botanische trend. Ik ben ook erg benieuwd welke hippe hanglampen tot jouw favorieten behoren. Laat je het weten op Instagram? Volg Directlampen dan ook gelijk om op de hoogte te blijven de nieuwste interieurtrends!