Dé Flexa kleur van 2019

Kleur-2019

De kleur van 2019 is nu al bepaald. Ieder jaar laat Flexa begin van september weten wat dé kleur wordt van volgend jaar. Misschien hebben jullie al het een en ander gelezen over deze kleur. De kleur van 2019 is… Spiced Honey! Lees gauw verder om erachter te komen hoe je deze kleur het best kan combineren met andere kleuren. Daarnaast laten we ook zien welke lampen perfect bij deze kleur passen!

Ontstaan Flexa kleur

Ieder jaar is het weer zover: dan komen de kleurspecialisten van Flexa, internationale architecten en experts bij elkaar. Op dat moment worden de nieuwste trends besproken voor het komende jaar. Op basis hiervan wordt er één hoofdkleur gekozen. Heel veel huizen worden het komende jaar gekleurd met de kleur Spiced Honey. Tevens zijn er vier kleurpaletten gecreëerd. Deze zijn geïnspireerd op de kleur van het jaar. Op deze manier is er voor iedereen een kleur naar wens.

Geschiedenis Flexa kleuren

Al jarenlang wordt de kleur van het jaar gekozen door het team van kleurenexperts. De kleur van 2013 was een diepblauwe kleur met een tintje paars. In 2014 was het de kleur Teal. Dit is een blauwgroene kleur. Koper oranje was de kleur van 2015. In 2016 was okergoud dé kleur van het jaar. Denim Drift is zo 2017! Lees hier de blog over de kleur van 2017. In 2018 kwamen de natuurtinten terug met als kleur Heart Wood. Meer weten over deze kleur? Lees de blog hier! En aankomend jaar is het, zoals eerder gezegd in de blog, Spiced Honey. Welke kleur vind jij het gaafst? Zelf vind ik de kleur uit 2014, Teal, heel erg gaaf! Teal is ook perfect te combineren met de kleur Spiced Honey! Hieronder een aantal lampen die in de richting komen van de kleurtint van Spiced Honey.

(4 reviews)
 179.95

Vandaag verzonden

Spiced Honey

Spiced Honey is de gekozen kleur van 2019. Het is een warme kleur die zorgt voor een sfeervolle uitstraling. De kleur kan omschreven worden als een zachtbruine kleur die richting het goud gaat. Spiced Honey straalt zowel rust als warmte uit. De kleur kan gecombineerd worden met veel diverse kleuren. Hieronder geef ik je een aantal tips met welke kleuren Spiced Honey goed te combineren is.

Spiced Honey combineren

Je vraagt je vast af met welke kleuren je de kleur van 2019 kan combineren. Flexa heeft een aantal kleuren uitgekozen die mooi staan bij Spiced Honey. Shimmered Love is een van deze kleuren. Dit is een zachte, lichtgrijze tint. Deze kleuren samen zorgen voor een sfeervol effect. In het shopping overzicht hieronder zie je lampen. Van links naar rechts kan je de kleur zien waar ik het over heb. Soms is het niet exact dezelfde kleur, maar wel een kleurtint ervan.

De volgende kleur is Lively Kraft. Dit is een warme grijsbruine kleur. Het heeft iets weg van een zandkleur. Deze kleuren samen zullen zeker een warme sfeer in huis halen.

Pink Nudity is een lichtroze kleur. Er zit ene lichte grijstint doorheen. Deze kleur geeft een knus gevoel in huis. Wanneer je deze kleur combineert met Spiced Honey zorgt dat voor een romantisch effect.

Wil je echt de warmte in huis halen? Kies dan voor een combinatie met Joyful Ruby. Deze rood-paarse kleur brengt zonder twijfel een gezellig en knus gevoel in huis. Combineer deze kleur met Spices Honey en jouw huis wordt omgetoverd tot een romantisch interieur. De leur van de koplamp hieronder is een kleurtint van Joyful Ruby.

Last but definitly not least, Bright Star. Deze bijna witte kleur zal licht creëren in je woning. De kleur Spiced Honey zorgt dan voor de warmte in huis. Het tafellampje hieronder wijkt iets af van de kleur, maar het is wel een kleurting van Bright Star.

Spiced Honey & lampen

Ga je Spiced Honey combineren met lichte, natuurlijke tinten? Kies dan voor een gouden staande lamp. Denk bijvoorbeeld aan Retina, Zenith of Cody. Deze vloerlampen staan perfect bij de kleur Spiced Honey gecombineerd met lichte tinten goed staan bij deze kleurcombinaties.

Heb je de kleur van 2019 gecombineerd met een dieprode kleur? Kies dan voor bijvoorbeeld voor grijze hanglampen voor boven de eettafel. Heb je een bar in huis? Dan staat Rodney ook perfect daarboven. De kleuren Spiced Hony, een dieprode kleur en de grijze kleur zorgen voor een warme uitstraling. Voor welke grijze hanglamp kies jij?

Kies je voor de kleurcombinatie van Spiced Honey met Pink Nudity? Deze kleurcombinatie zorgt voor een liefelijk effect. Een soort van romatisch effect. Wil je dit wat stoerder maken? Kies dan voor donkergroene of donkerblauwe lampen. Hieronder in het shopping overzicht zie je een aantal voorbeelden.

(1 review)
 139.95

Vandaag verzonden

-29%
(17 reviews)
 64.23

Vandaag verzonden

Je kan uren blijven combineren met de Spiced Honey kleur in combinatie met een andere kleur. Heb je deze kleur nog niet in huis? Wees niet getreurd. Je kan natuurlijk ook wat kleiner beginnen door bijvoorbeeld accessoires te kopen in de kleur, zoals een kleedje en kussentjes.

Kortom, Spiced Honey is de kleur van 2019. Deze kleur zorgt voor een warme uitstraling in huis. Je kan er zelf voor kiezen om hem te combineren met lichte kleuren of juist donkere kleuren. Welke lamp zou jij combineren met deze gave kleur van 2019? Er nog niet over uit? Bekijk dan gauw even onze website!