4 toppers van Mexlite

Wandlamp-wit

Stoer, eigenwijs en trendy. Zo is het assortiment van het merk Mexlite te omschrijven. Stoer, omdat er veel industriële lampen binnen het assortiment zitten. Daarnaast zijn de lampen eigenwijs. Dit komt door de unieke armaturen. Natuurlijk zijn de lampen ook trendy. Dit komt omdat Mexlite inspeelt op de laatste trends. Ieder kwartaal worden er nieuwe lampen toegevoegd aan de collectie. Wanneer je een lamp van Mexlite in huis haalt weet je zeker dat je bij de tijd bent. Hieronder laat ik een aantal toppers zien van het merk Mexlite ►

Het merk Mexlite

Binnen het assortiment van Mexlite bevinden zich veel soorten lampen in allerlei kleuren. Mexlite kent diverse stijlen. Dit komt door de samenwerking van meerdere ontwerpers. Ze zorgen ervoor dat ze allemaal hun eigen stijl en smaak inbrengen. Je kan denken aan een Scandinavische, Oosterse, industriële en moderne lampen. Oftewel er zijn vele soorten lampen, waardoor er voor elk wat wils is! Benieuwd naar het hele assortiment van Mexlite ? Bekijk de lampen hier! We hebben laatst een blog geschreven over de populaire lampen van Directlampen. In die blog worden ook een aantal Mexlite lampen beschreven. Je leest de blog hier.

Scandinavische wandlamp Dion

Eén van de toppers is toch wel de wandlamp Dion. Het houten schaarmechanisme in combinatie met het zwart/witte snoer en de witte kap zorgen voor een Scandinavische uitstraling. Naast dat de lamp er op en top Scandinavisch uit ziet is het ook een praktische lamp. Je kan Dion daardoor ook inzetten als leeslamp. Weet je wat ook tof is? Plaats Dion boven je nachtkastje aan beide zijden van het bed. Houd je niet echt van een schaarmechanisme? Ga dan voor deze wandlamp uit de Dion serie.

Unieke vloerlamp Nové

Toffe lamp is het hè?! Deze serie bestaat uit meerdere lampen, namelijk een wand-, tafel-, vloer-, hang- en drielichts hanglamp. Deze vloerlamp is één van onze toppers. Goud is helemaal trendy op dit moment. Wanneer je Nové in huis haalt ben je bij de tijd. De goudkleurige binnenzijde zorgt voor een sfeervolle lichtspreiding. Plaats deze lamp naast jouw favoriete plek op de bank of naast jouw favoriete stoel in de woonkamer. Lees de blog ‘nieuwste binnenkomers’ om nog meer over de Nové serie te weten te komen.

Houten wandlampje Obian

Zoals je ziet beschikt het Mexlite assortiment over ontzettend veel gave lampen. Zo ook dit wandlampje Obian. Het simplistische houten design zorgt voor een Scandinavisch karakter. Het zwart/wit snoertje zorgt voor een speels effect. Tip: kies voor een gave lichtbron. Dit maakt Obian helemaal af. Op deze manier geef je er ook je eigen draai aan. Deze wandlamp kan je ook ideaal gebruiken als bedlampjes. Waar geef jij hem een plekje in jouw huis? Fan van de Scandinavische woonstijl? Lees dan de blog: ‘Hoe creëer je een Scandinavisch interieur?’

Opvallende hanglamp Emile

Deze stoere hanglamp is een ware eyecatcher. Het unieke aan deze lamp is de combinatie van het houten opzetstuk en de betonlook kap. Emile past zowel binnen een industrieel als Scandinavisch design. Hang 2 van deze hanglampen boven de eettafel. Gegarandeerd dat spelletjesavonden aan de eettafel nog gezelliger worden. Wist je dat Emile tijdens montage verstelbaar is in hoogte? Hang hem op jouw gewenste hoogte.

Nieuwsgierig geworden naar de overige lampen uit de collectie van Mexlite? Bekijk ze hier. De collectie van Mexlite is erg uitlopend, waardoor er voor iedereen wel een lamp bij zit. Welke Mexlite lamp is jouw favoriet?