Voorproefje pop-up outlet Directlampen

opening Directlampen

We hebben ontzettend gaaf nieuws: we krijgen een tweede fysieke winkel in Apeldoorn. Dit is niet zomaar een winkel. Het is namelijk een pop-up outlet. Er zullen exclusieve kortingen zijn op diverse lampen. Er is voor elk wat wils. Zaterdag 1 september 2018 is de opening. We zijn op dit moment dus erg druk met het klussen en verbouwen in de winkel. Dit allemaal, zodat we zaterdag 1 september het resultaat aan jullie kunnen laten zien. En… natuurlijk niet te vergeten: alle gave lampen! In deze blog laat ik zien wat de status is van de verbouwing en laat ik je nog wat feiten weten ►

Pop-up outlet

Het sleutelmoment hebben we natuurlijk gevierd met een glaasje champagne. Dat was meteen het startschot, zodat het klussen kon beginnen. De volgende dag gingen we daar gelijk mee aan de slag. Inmiddels zijn we nu één week verder. Er is al een hoop gedaan in de winkel. We hebben schoongemaakt, posters opgehangen, geverfd, stellingen in elkaar gezet en nog veel meer. De bouwmarkten zijn deze weken weer onze grootste vrienden. De komende 2 weken zijn we nog druk bezig met het klussen en de puntjes op de i zetten. Op zaterdag 1 september is de opening van onze pop-up outlet. Ben je nieuwsgierig geworden? Schrijf dan zeker deze datum in je agenda. Het exacte tijdstip volgt nog. Het adres waar het pand zich bevindt is: Hoofdstraat 145, 7311AV in Apeldoorn. Hieronder een sfeerimpressie van afgelopen week.

Fysieke winkel

Het is de tweede fysieke winkel van Directlampen. De winkel in Veenendaal bestaat al heel wat jaren. Vorig jaar hebben we de winkel, in Veenendaal, in een totaal ander jasje gestoken. We hebben een heel nieuw concept bedacht. Je hebt er namelijk stijlkamers. Het geeft de klant een goed beeld van de verlichting én ze kunnen meteen zien hoe je de lampen kan combineren. Benieuwd hoe het er toen aan toe ging tijdens de verbouwing? Lees dan de volgende blogs – ‘behind the scenes: verbouwing winkel’ en ‘behind the scenes: verbouwing winkel II.’

Concept pop-pup outlet

Deze winkel heeft een ander concept dan de winkel in Veenendaal. In de pop-up outlet in Apeldoorn komen veel lampen te hangen tegen scherpe prijzen. Een groot gedeelte van deze lampen is ook op onze website te vinden. De uitstraling van de winkel wordt stoer en industrieel. Er wordt namelijk gebruikt gemaakt van hout, pallets en steigerhouten buizen. Erg gaaf dus! In de winkel zijn veel inspirerende hoekjes te vinden. Je hebt bijvoorbeeld een hoekje waarin zwart met goudkleurige lampen hangen. Tevens hebben we een hoekje waarin lampen hangen die voor een gedeelte uit hout bestaan. De overige hoekjes blijven nog even een verrassing. Ik kan natuurlijk nog niet alles verklappen hè? In de winkel zullen medewerkers aanwezig zijn die je graag voorzien van stylingadvies. Kom jij een kijkje nemen in de winkel? Er is voor elk wat wils!

Feitjes

Wist je dat?
• Het de tweede fysieke winkel van Directlampen is?
• Het pop-up outlet heet, omdat een pop-up store en een outlet gecombineerd wordt?
• De winkel midden in het centrum van Apeldoorn zit?
• Er meer dan 300 lampen in de winkel te zien zijn?
• De winkel een oppervlakte heeft van 300 m2?
• Lampen in allerlei stijlen in de winkel komen te hangen tegen scherpe prijzen?

Nou, waar wacht je nog op? Kom zeker even een kijkje nemen in onze pop-up outlet. Meer informatie volgt nog. Dit komt op de website te staan en in een blog die over 2 weken op de site komt te staan. Er komen hele gave lampen in de winkel te hangen, dus er is voor elk wat wils. Wie weet zien we jou dan zaterdag 1 september!