Betaalbare designlamp: de MarkIII

mark grijs

Een trend die niet meer weg te denken is tegenwoordig: de draadlamp. Ze geven een speels lichteffect en staan perfect in elke ruimte. Anders dan de fabriekslampen is de draadlamp wat subtieler qua vorm. Het zijn hanglampen die prima voldoen als sfeerverlichting. Kortom, een uniek item voor ieder interieur.

Wie is Anne | geeft licht?

Anne | geeft licht is een moeder-dochter onderneming die gestart is in 2014. Het exclusieve verlichtingsmerk staat bekend om zijn unieke designlampen tegen een scherpe prijs. Een stoere touch mag daar zeker niet bij ontbreken. Het merk laat zich inspireren door jou, interieurliefhebbers en ontwerpers. Het duo produceert en ontwikkelt alleen lampen waarin zij écht geloven. De Anne lighting lamp | geeft licht lampen zijn te herkennen aan de stoere afwerking, het betaalbare design en het eigen Anne-label.

Waar hang je de MarkII?

Met de fraaie belijning van de MarkII en de strakke vormgeving past de draadlamp goed in bijvoorbeeld een industrieel interieur. Daarnaast komt de lamp goed tot zijn recht in een Scandinavische inrichting. De metalen draadlamp geeft een leuk contrast boven een houten eettafel. Tevens is de hanglamp zeer geschikt voor bedrijfsruimtes. De lamp is verkrijgbaar in de kleuren: zwart, wit, grijs, koper, chroom en blauw. Ook is de lamp in hout te verkrijgen in twee verschillende hoogtes. Volop keuze dus!

Combineren met?

Draadlampen zijn prachtig te combineren met vintage meubels. Een goed excuus om eens kringlopen of markten af te struinen voor unieke vondsten. In een mix van bijvoorbeeld een houten kast, vintage stoelen en een robuuste tafel past de MarkII perfect. Leuk juist om verschillende materialen en sferen met elkaar te combineren. Evenals het samenbrengen van oud met nieuw!

De geliefde draadlamp MarkII past in elke ruimte en binnen elke woonstijl. Door de uiteenlopende kleuren is er voor iedereen een passende kleur. De betaalbare designlamp MarkII is een echte eyecatcher. Welke kleur heeft jou voorkeur? Ga je voor deplafondlamp van Chroom of ga je voor een zwarte plafondlamp. Waar zou jij hem hangen?