Beton in je interieur

Betonlook-hanglamp

Het einde van het jaar nadert. Als we kijken naar de trends van 2018 draait het om natuurlijke materialen. De betonlook is op dit moment helemaal in. Je ziet het overal. Van vloerlampen tot beton hanglampen Je kan het zo gek niet bedenken of het is er wel in een betonlook uitvoering. Meer weten over beton in je interieur? Lees de blog

Betonlook

Houd je van een stoere en robuuste inrichting? Dan is dit de betonlook zeker wat voor jou! Beton is een kunstmatig steenachtig materiaal. Wat normaalgesproken als bouwmateriaal wordt gebruikt. Dit wordt ook wel cement genoemd. Deze materiaalsoort wordt steeds populairder. Steeds meer mensen voegen betonnen hanglampen of betonlook items toe aan hun interieur.

Ben je ook van plan om deze trend toe te voegen aan jouw interieur? Dat kan! Je kan het groot, maar ook klein aanpakken. Als je het groot aanpakt dan kan je bijvoorbeeld kiezen voor een gietvloeren betonlook in de keuken. Dit geeft automatisch een stoere boost aan jouw interieur. Ben je blij met de vloer die je op dit moment hebt? Kies dan voor een betonlook op de muur. Je hebt betonlook verf of betonlook behang, maar je kan er ook voor kiezen om je muur opnieuw te stucen. Dit laatste geeft wel het gaafste effect aan jouw woning. Toch kleiner aanpakken? Kies dan voor accessoires met een betonlook uitstraling. Bijvoorbeeld deze betonlook hanglamp. Op de site hebben wij ook super gave lampen met een betonlook uitstraling.

Nova en Paco serie

Laatst is er een hele gave serie betonlook lampen toegevoegd aan het assortiment. Dit is de Nova serie. Deze serie is super hip en past perfect binnen een industrieel design. De Nova serie bestaat uit een wandlamp, hanglamp, bureaulamp, tafellamp en vloerlamp. Voeg deze lampen toe aan jouw woonkamer naast de bank, in de werkkamer op het bureau of in de slaapkamer als nachtlampje. Voor welke lamp ga jij? Daarnaast hebben we ook de Paco serie. Deze serie bestaat uit een één spots-, twee spots– en drie spots plafondlamp. Deze gave serie heeft ook een betonlook. Het praktische aan deze lampen is dat alle spotjes afzonderlijk kantelbaar zijn. Op deze manier bepaal je zelf waar je het licht wilt hebben schijnen. De Paco serie past daarentegen weer perfect binnen de keuken boven je aanrecht of in de hal. Benieuwd naar de overige lampen op onze site met een betonlook uitstraling? Klik dan hier.

-28%
(3 reviews)
 54.23

Vandaag verzonden

-21%
(2 reviews)
 86.32

Vandaag verzonden

-19%
(8 reviews)
 32.48

Vandaag verzonden

Durf te combineren

Kortom, beton kan jouw ruimte een stoere look geven zonder dat het kil aanvoelt. Het is wel belangrijk om dit materiaalsoort goed te combineren. Je brengt contrast aan door een hoogpolig vloerkleed, kussens met een patroontje of plaids toe te voegen. Daarnaast is beton goed te combineren met pasteltinten. Dit zorgt voor een rustige en sfeervolle look. Zoals ik al had beschreven staat 2018 in het teken van natuurlijke materialen. Durf te combineren met andere natuurlijke materialen, zoals hout en planten. We hebben een lampje in het assortiment waarbij dit al gecombineerd wordt. Hij heet Paisley! Koop een gaaf hangplantje voor deze lamp. Eén ding is zeker: deze lamp zou bij iedereen opvallen.

Gaaf hé?! Die betonlook lampen. Bekijk ze nog eens allemaal op deze pagina. Welke lamp is jouw favoriet?