De gaafste landelijke hanglampen

Kralen-hanglamp

Ben jij net verhuist, aan het verbouwen of gewoon toe aan iets nieuws? Dan komt een nieuwe hanglamp altijd goed van pas! Extra leuk als deze lamp aansluit bij de woontrends van nu. De nieuwste woontrend op het gebied van hanglampen is de landelijke hanglamp. In deze blog lees je dan ook alles over een eetkamer lamp landelijk Daarnaast kijken we naar de leukste landelijke hanglampen eettafel. Lees je mee?

Landelijke hanglampen

Bij de landelijke woonstijl denk ik zelf vooral aan gezelligheid! Natuurlijke materialen, bruine tinten en rustige designs komen veel voor in de landelijke woontrend. Daarnaast zijn keramiek, hout, metaal en stof materialen die je veel terugziet binnen de landelijke stijl. In ons assortiment vind je dan ook veel lampen terug die twee of meer van deze materialen combineren. Naast bruintinten passen ook grijs, groen, beige en zwart goed bij deze woontrend.

Combineer verschillende materialen en kleuren om een sfeervol en knus geheel te creëren. Zo zijn accessoires van hout, wol, riet en linnen onmisbaar in een echt landelijk interieur. Houd jij meer van een stoer interieur of ben jij een liefhebber van veel kleur? Wees dan niet getreurd! Landelijke hanglampen passen gelukkig in veel meer interieurstijlen! Nieuwsgierig hoe je een landelijk interieur kan creëren lees dan de volgende blog: ‘Creëer een landelijk interieur’.

Eetkamer lamp landelijk

Hanglampen kunnen op meerdere plekken in huis geplaatst worden, maar boven de eettafel zijn zij toch wel een echte must! De eetkamer of de eettafel is namelijk vaak het middelpunt van een huishouden. Hier worden de beste gesprekken gevoerd en de gezelligste diners gehouden. Landelijke hanglampen in de eetkamer zorgen ervoor dat jij jouw favoriete maaltijd met plezier kan eten. Daarnaast zorgt een eetkamer lamp landelijk voor gezelligheid tijdens het natafelen of een spelletjes avond. Welke van de onderstaande landelijke hanglampen eettafel zouden het beste boven jouw eettafel passen?

Niet alleen hanglampen

Oeps.. ik weet dat deze blog over hanglampen zou gaan, maar deze moet je natuurlijk wel goed kunnen combineren. Daarom wil ik je toch ook graag kennis laten maken met onze andere lampen in de landelijke stijl. Zo zijn er in onze collectie verschillende tafellampen, vloerlampen en wandlampen te vinden. Deze vind je hier. Er zijn ook verschillende series. Wanneer je een lampen serie in je huis plaatst creëer je gelijk één geheel. Kijk bijvoorbeeld naar deze gave serie hieronder. Wat vind jij er van?

En? Wat is jouw favoriete eetkamer lamp landelijk? Ik ben benieuwd! Kijk op onze Instagram en  om nog meer inspiratie op te doen. Wij werken samen met de leukste Instagrammers om tot de leukste ideeën te kunnen komen! Benieuwd naar het geheim van een landelijk interieur? Lees dan de volgende blog: ‘Het geheim van een landelijk interieur.’