Het licht gaat uit…

Kralenlamp-Luna

Morgen is het weer zover: Earth Hour. Tijdens Earth Hour gaat in grote delen van de wereld één uur het licht uit. Doe jij ook mee?! Het fijne aan lampen is dat ze ook stralen zonder dat het licht aanstaat. Van zichzelf zijn lampen al ware eyecatchers. In deze blog laat ik een aantal van onze gaafste lampen zien ►

Earth Hour

Op zaterdag 24 maart gaat om 20:30 uur het licht uit voor de aarde. In totaal gaat één uur het licht uit. In veel huishoudens wordt verlichting ingewisseld voor kaarsen. De opwarming van de aarde, het smelten van de Noordpool en het stijgen van de zeespiegel. Dit zijn allemaal aspecten die steeds erger worden zonder dat we daar echt bij stilstaan.

Het is goed dat we hier met de hele wereld aandacht aan geven. We blijven namelijk maar doorgaan terwijl dit ten koste gaat van de aarde. Wil je naast Earth Hour ook meer stilstaan bij de duurzame samenleving? Dat kan! Dit kan al beginnen bij verlichting. Vervang alle gloei- en halogeenlampen door LED lampen. Met LED lampen bespaar je maar liefst 85% op je elektriciteitsverbruik. Weet je wat helemaal tof is? Dat LED lampen er in allerlei soorten en maten zijn. Bekijk hier onze LED lichtbronnen. Over het algemeen zijn LED lampen duurder bij aanschaf dan de standaard gloei- en halogeenlampen. Het scheelt uiteindelijk wel in de portemonnee. Alleen maar voordelen dus. Je bent bewuster bezig met de aarde én daarnaast scheelt het voor jou ook geld. Let op: lampen met energielabel A++ zijn het zuinigst! Scrol gauw verder om een aantal gave lampen uit ons assortiment te ontdekken. Die zelfs als ze uitstaan, tijdens Earth Hour, ware eyecatchers zijn.

Industriële wandlamp

In één woord: WAUW! Deze toffe lamp is zeker weten één van onze toppers. Plaats deze stoere lamp boven je bureau, in de hal boven een kastje of helemaal gaaf: gebruik hem als nachtlampje. Zelfs wanneer de lamp niet schijnt is het een ware eyecatcher. Wist je dat we deze lamp ook als wandlamp met buigarm, vloerlamp en tafellamp hebben? Dat is nog niet alles. De Davin serie is ook beschikbaar in een zwarte, blauwe en groene kleur. Naar welke lamp gaat jouw voorkeur uit?

Scandinavische vloerlamp

Alleen de kleur van de lamp zorgt er al voor dat het een ware verschijning is. Dolphin is helemaal bij de tijd. De lamp heeft een mengeling van de volgende kleuren: grijs, blauw en een tikkeltje groen. Hij staat niet alleen geweldig binnen een Scandinavisch interieur, maar daarnaast ook binnen een industrieel interieur. Zoals je op de afbeelding kan zien is deze toffe vloerlamp de perfecte toevoeging voor het interieur. Zelfs wanneer het licht niet schijnt. Waar geef jij Dolphin een plekje?

Landelijke kroonluchter

Wow! Liefde op het eerste gezicht. Wat een topper is Luna. Door de white wash kleur past deze toffe hanglamp binnen veel interieurstijlen. Elke keer wanneer je naar de lamp kijkt ontdek je nieuwe details. De honderden kralen, de versieringen op het metaal of de stoere schakelketting. Al deze details zorgen voor een sfeervol geheel. Hang hem in de hal, in de eetkamer of de slaapkamer. Luna laat het licht op een betoverende manier schijnen dankzij de openingen tussen de kralen.. Ook wanneer het licht niet schijnt is dit dé perfecte toevoeging voor jouw interieur. Ga jij voor de Luna met een diameter van 35 centimeter of die van 50 centimeter?

Wil je bewuster bezig zijn met het milieu? Dan is verlichting een goed punt om mee te beginnen. Kies voor LED lampen én voor lampen met een A+ energielabel. Daarnaast kan je er ook voor kiezen om toffe lampen aan te schaffen die zelfs stralen als ze niet aan staan. In onze collectie hebben we hele gave lampen. Bekijk ze hier allemaal. Naar welke lamp gaat jouw voorkeur uit? Doe jij morgen mee met Earth Hour?