De favoriete lampen van Interiorjunkie

interiorjunkie

Interiorjunkie is één van de meest inspirerende en succesvolle interieurbloggers van Nederland. Naast het bloggen over interieurtips en woonvondsten, blogt ze ook over haar favoriete lampen. De stijl die haar het meeste aanspreekt is industrieel. Haar favorieten deelt ze hieronder. Kijk je mee?

Karakteristieke scheepslampen

Scheepslampen zijn er in vele vormen, kleuren en maten. In de hal van Interiorjunkie schittert deze blauwe scheepslamp. De combinatie van de verweerde blauwe kleur en het metalen raamwerk maakt hem opvallend. Een echte eyecatcher dus!

Koperkleurige hanglampen

Koperkleurige hanglampen passen goed binnen de huidige trends. Dat geldt voor zowel meubelen, accessoires én verlichting. Lampen in een koperkleur heb je in vele varianten. De favoriet van Elisah Jacobs (Interiorjunkie) is deze onderstaande stoere hanglamp. De lamp heeft als speciaal detail een raamwerk van metaal aan de onderzijde. Het stoffen strijkijzersnoer geeft een speels contrast met het koper.

Industriele draadlampen

Draadlampen zie je tegenwoordig overal. Hieronder een opvallen design genaamd de abby van het merk Light&Living. De geometrische vormen geven een speels lichteffect in iedere ruimte. Niet alleen een prachtig exemplaar voor in de woonkamer, maar wat dacht je van de slaapkamer?

Genoeg inspiratie opgedaan door Interiorjunkie? De keuze is reuze! Je hebt momenteel veel variaties op industriele lampen. Zowel robuuste fabriekslampen als strakke industriele lampen. Voor elke woonstijl een passende lamp. Oftewel: voor elk wat wils! Welke industriele lamp is jouw favoriet?