Hoe combineer je Oosterse lampen?

Hippe-oosterse-lamp

Ware blikvangers! Dat zijn Oosterse lampen. Wat de lamp zo uniek maakt, zijn de honderden gaatjes. Dit zorgt voor een betoverende lichtspreiding. Wanneer je een Arabische lamp in huis haalt weet je zeker dat het gezellig wordt. Wist je dat je Oosterse verlichting eenvoudig kan combineren met allerlei interieurstijlen? Scrol gauw verder om te zien hoe je dat doet!

Sprookjesachtige wereld

Oosterse tafellampen zijn te herkennen aan de vele figuurtjes en gaatjes in het armatuur. Deze zijn tot stand gekomen in Arabische landen als Marokko en Egypte. Bij Oosterse verlichting denk je aan een sprookjesachtige wereld. Door de betoverende lichtval geef je je interieur een Oosters tintje. Wanneer het licht aanstaat, breng je direct sfeer in de ruimte. De opvallende lamp creëert op dat moment honderden kleine figuurtjes op de muren en het plafond.

Modern, Scandinavisch of romantisch?

Men denkt vaak dat Oosterse lampen thuishoren in een donkere setting. Hierbij kan gedacht worden aan allerlei tierelantijntjes en een explosie aan kleuren. Geweven kussens, goud gekleurde lampen en een Perzisch tapijtje bijvoorbeeld. Is dat niet jouw stijl? Dan is het verenigen van Oosterse lampen met andere stijlen ook geen probleem. Iedereen denkt namelijk dat Oosterse lampen ook daadwerkelijk in een Oosterse setting horen, maar dat is zeker niet waar! Integendeel zelfs! Durf te combineren. Ik kan je garanderen dat er voor elke woonstijl wel een passend exemplaar is. Houd je van een moderne setting? Ga dan voor een Oosters lampje met minimalistische vormen en niet te veel poespas.  Ben je gek op een Scandinavische inrichting? Plaats dan een koperkleurige lamp in jouw interieur. Een lichtroze wand, met daartegenaan een koperkleurige Arabische hanglamp. Wil je toch iets minder opvallends? Kies dan voor een glazen tafellamp. Een Scandinavische setting bestaat uit veel lichte kleuren, waardoor de lamp dé eyecatcher van het huis is.

Laat je huis stralen!

Zoals hierboven beschreven staat kunnen Arabische lampen tegenwoordig in ieder interieur. Binnen ons assortiment hebben wij een aantal Oosterse lampen. Deze verlichting is verkrijgbaar in de volgende kleuren: koper, zilver, goud, en brons. Ook is de Oosterse lamp te verkrijgen in een stalen lamp. Deze tinten zorgen voor een rustige uitstraling. Daardoor zijn ze onder andere gemakkelijk te combineren in een moderne, Scandinavische of romantische setting. Het is maar net welke accessoires en meubels je toevoegt!

Eén ding is zeker: wanneer je een Oosterse hanglamp in huis haalt weet je dat het gezellig is. Met de juiste eyecatchers zorg je ervoor dat je je interieur in de spotlight zet. Deze verlichting zorgt namelijk voor een magische sfeer in huis. In welke setting zou jij een Oosterse lampje plaatsen? Met welke accessoires combineer jij de betoverende armaturen?