Industriële design lampenserie: BRUSK

Brusk-serie-anne-lighting-industrieel-modern

Het eigenwijze merk Anne Lighting heeft sinds kort een nieuwe lampenserie toegevoegd aan het assortiment. Deze serie wordt omschreven als de Brusk. De lampen vallen op, hebben karakter en zijn in twee kleuren leverbaar. Zoek jij naar een unieke serie lampen voor thuis? Neem dan eens een kijkje!

Anne Lighting

Het merk Anne Lighting staat voor betaalbaar design. Het merk is ontstaan in 2015 en is inmiddels voorzien van een rijke en verzorgde collectie. Met deze exclusieve collectie aan armaturen is er zeker een passende lamp voor jouw interieur. Welke serie is jouw favoriet?

Brusk serie

De nieuwste serie binnen Anne Lighting bestaat uit: een schaarlamp, een verstelbare vloerlamp, een praktische tafellamp en een unieke wandlamp. De Brusk serie kenmerkt zich door zijn industriële designs tegen scherpe prijzen. In de collectie zijn er twee kleuren verkrijgbaar, namelijk hemelsblauw en antraciet. Wil jij opvallen met de lampenserie thuis? Ga dan eens voor de blauwe kleur! Net even wat anders en het fleurt je interieur op binnen no-time./?s=brusk&post_type=product

In welk interieur toepasbaar?

Dankzij de robuuste armaturen, zijn deze lampen allen geschikt voor industriële interieurs. De combinatie van het stoere materiaal, de robuuste afwerking en de krachtige kleuren geven een mooi contrast binnen industriële vertrekken. Heb je juist meer met de Scandinavische woonstijl? Kies dan de hemelsblauwe kleur. Deze tint past perfect bij minimalistische lichte ruimtes. Door de blauwe Brusk serie te verenigen met wit en hout, laat je de lampen spreken. Toch behoud je ook de serene rust in huis, wat natuurlijk ook een must is binnen Scandinavische interieurs.

Kortom, de Brusk serie siert elk interieur met zijn opvallende design. Ga jij voor antraciet of hemelsblauw? Waar plaats jij de lampen?