Lamp van de maand: Hanne

Zwarte hanglamp Hanne

Een smaakmaker in huis hoeft niet duur te zijn. Natuurlijk kan je kiezen voor een design hanglamp, maar al gauw ben je dan honderden euro’s kwijt. De Hanne is leuk geprijsd en een blikvanger voor elke ruimte. Hij valt op door zijn robuuste motorblok en stoere afwerking! Een industriele lamp zal dan ook niet snel vervelen! Hoe combineer jij hem?

Een stoere look

Een fabriekslamp is geschikt voor boven de eettafel, maar heb je ooit gedacht aan het plaatsen van de lamp boven je bureau? Het geeft je plekje een stoere look én je hebt het licht op de plek waar je het nodig hebt. De Hanne is een typische authentieke industriele lamp, maar dan in een nieuw jasje. De robuuste lamp is verkrijgbaar in twee uitvoeringen, namelijk: beton grijs of mat zwart.

Hanne verkrijgbaar in 2 kleuren

In welk interieur?

Als je een minimalistische woonstijl hebt, dan past de Hanne daar goed bij. Zo zorg je dat alle aandacht gaat naar de opvallende hanglamp. Heb je je juist een industriele inrichting? Dan voelt de Buxton zich helemaal thuis bij jou! En wat dacht je van een Scandinavisch interieur? Houd je meubilair, accessoires en kleuren rustig en laat dan de lamp spreken.

Nostalgisch design komt samen met de huidige trends. Een fabriekslamp is een smaakmaker in elk huis. De lampen zijn eenvoudig te combineren en hebben een robuuste finishing touch. Hoe combineer jij de Hanne? Welke kleur spreekt jou het meeste aan?