Maak kennis met: Leitmotiv

Maak-kennis-met-Leitmotiv

Momenteel zijn we druk bezig met het uitbreiden van onze lampencollectie. Tijdens de uitbreiding hebben we kennis gemaakt met het merk: Leitmotiv. Een trendy verlichtingsmerk met echte eyecatchers in de collectie. Ken jij het merk al? Nee? Lees dan snel mee!

Leidmotief

Leitmotiv is opgericht in 1980 als designwinkel te Amsterdam. Destijds stond het Nederlandse merk bekend als platform voor nieuwe gevestigde ontwerpers. In 1999 is het bedrijf overgenomen door Present Time. Sindsdien maakt het merk vooral designverlichting en klein meubilair. Het begrip Leitmotiv is afgestamd van het Duitse woord ”leidmotief”. Dat staat voor emotie en gedachte. Door deze woorden laat het bedrijf zich leiden.

Sterk en tijdloos

Leitmotiv is een lamp die geroemd wordt om zijn sterke en tijdloze collectie. Het zijn uitdagende en eigenwijze designs die perfect binnen de huidige trends passen. De collectie kan worden beschreven als minimalistisch design met een hoge mate van functionaliteit. Ga mee met de tijd en ga voor Leitmotiv!

Vleugje Scandinavisch

De lampencollectie van Leitmotiv is speels, eigentijds en kleurrijk. Veel lampen hebben een Scandinavisch tintje, wat natuurlijk helemaal binnen de populairste interieurtrend past. Het merk laat je verrassen door nieuwe gewaagde ontwerpen en materialen. Met het merk haal je een stukje design met een vleugje Scandinavie in huis. En dat tegen een betaalbare prijs!

Kende jij het merk Leitmotiv al? Naar welke Scandinavische lamp gaat jouw voorkeur?