Een origineel cadeau voor vaderdag

vaderdag-bureaulamp

Zondag is het weer tijd om je vader te verrassen! Vind jij het ook zo moeilijk om een origineel cadeau te vinden voor Vaderdag? Wil je niet weer een standaard geurtje kopen of een stuk gereedschap? Denk eens aan een stoere lamp! Zeker weten dat dat origineel is. Maar voor welke lamp ga jij? Welke past er bij jou vader?

De praktische vader

Of je vader nu een boek wilt lezen of eens sleutelt aan zijn modeltreintjes, deze bureaulamp komt altijd goed van pas. Hij is niet alleen praktisch, maar ook een plaatje om te zien. Dankzij het verstelbare design en de kantelbare kap is de lamp erg handig.

De stoere vader

Je vader is als een rots in de branding. Hij staat altijd voor je klaar en dat maakt hem onmisbaar als vader. Een stoere lamp die past bij het karakter van je pap is deze industriele scheepslamp. De hanglamp ademt de sfeer van stoere mijnwerkers. Het verweerde en robuuste materiaal past goed bij de industriele look.

De gespierde vader

Wil je je vader echt verrassen? Zet dan de stoere industriële tafellamp stiekem op zijn bureau. Zeg niets en wacht op zijn reactie. Suprise! Dankzij het robuuste metalen frame is deze bureaulamp een echte krachtpatser! Of ga je toch voor iets minder robuust? Zoals een design tafellamp of een landelijk tafellamp.

Natuurlijk is je vader al blij verrast met een ontbijtje op bed, maar wat is nou leuker dan ook nog een speciaal cadeau? Met een lamp lukt dat zeker. Elke vader verdient het om in het zonnetje gezet te worden. Voor welk cadeau ga jij? Hoe pak jij uit op Vaderdag?