Sintspiratie

sinterklaas

Elk jaar is het weer feest: Sinterklaas is weer in ons kikkerlandje. Na je schoen te hebben gezet is de Decemberavond bijna aangekomen. Het moment om je verlanglijstje eens tevoorschijn te halen! Waar het vroeger draaide om een letter van banket, zijn tegenwoordig de verwachtingen hoog gespannen. Heb jij je lijstje nog niet af en mis je de nodige inspiratie? Kijk snel mee voor Sintspiratie!

Oh kom er eens kijken?

Hoe kan je je cadeautjes nou beter bekijken, dan bij goed licht? Laat dat nou net het passende cadeautje zijn die jij nodig hebt! Ga voor een opvallend exemplaar die de avond gezellig aankleed. Denk bijvoorbeeld aan een landelijke vloerlamp of een vloerlamp van het merk Mexlite. Welke lamp heb jij op het oog?

Sinterklaas kapoentje, gooi wat in mijn schoentje..

Toch liever een klein en subtiel cadeau? Kies een passende lichtbron die de sfeer van de avond maakt. Door gebruik te maken van het juiste peertje geef je de ruimte warmte en gezelligheid. Let bij de aanschaf van lichtbronnen op het aantal Kelvin. Kelvin geeft aan wat de kleurtemperatuur is van de lichtbron. De gemiddelde warme kleurtemperatuur is 2700 Kelvin.

Daar wordt aan de deur geklopt!

Denk bij pakjesavond aan de verlichting in je tuin. Een donker pad naar de voordeur is niet uitnodigend. Houdt dus rekening met sfeervolle buitenverlichting. Wel zo handig, zodat Sint en zijn pieten de weg vinden naar jou huis (en de visite). Kortom, praktisch én decoratief tegelijk!

Pakjesavond blijft een traditionele en gezellige familieavond. Hoe vier jij Sinterklaas?