Gespot: scharnierlampen

Zwarte-schaarlamp-hanglamp

Met inrichten van huizen denken mensen aan spullen zoals: banken, tafels of accessoires. Op het allerlaatst wordt er vaak gedacht aan verlichting. Terwijl verlichting juist sfeerbepalend is in huis. Een trend die we spotten is de scharnierlamp. Dit kunnen zowel hang- als wandlampen zijn. Benieuwd naar scharnierlampen? Lees gauw verder!

Schaarlampen geven een eigenwijze twist

Scharnierlampen zijn helemaal hot. Maar wat zijn dit precies voor lampen? Een scharnierlamp wordt ook wel een schaarlamp genoemd. De lamp bevat meerdere scharnieren, waardoor hij als het ware in- en uitklapbaar is. Deze armaturen hebben een stoere en robuuste uitstraling. Gebruik de schaarlampen ter decoratie naast je basisverlichting. Je kunt ze op veel verschillende manieren toepassen. Aan jou de keuze hoe je dat doet!

Hang- en wandlampen

De scharnierlampen beschikken over een schaarsysteem. Er zijn zowel hang- als wandlampen met deze functie. Hang twee van deze schaar hanglampen boven de tafel. Hierdoor geef je jouw ruimte een stoere invloed. De hanglamp staat ook perfect boven een bureau. En wat dacht je van schaar wandlampen of een wandlamp van het merk Globo? Erg tof effect als bedlampje en nog praktisch ook. Plaats aan beide kanten van het bed één scharnierlamp. Het naar bed gaan wordt hierdoor nog leuker!

Gave accessoires

Als je eenmaal een schaarlamp in huis hebt gehaald, is de volgende uitdaging om er perfecte accessoires bij te vinden. Scharnierlampen hebben een eigenzinnige uitstraling. Hoe combineer je de lampen? Op dit moment is de kleur groen een echte woontrend. Deze kleur is goed te combineren met schaarlampen. Denk hierbij aan diverse soorten planten. Daarnaast kan er nog aan kleinere accessoires gedacht worden zoals: kandelaars, glazen vazen en toffe posters. Je kunt jouw eigen stijl én accessoires toevoegen!

Kortom, scharnierlampen zijn een stoere toevoeging aan jouw ruimte. Op dit moment zijn ze ook nog eens erg hot! Voeg de schaarlamp toe aan jouw interieur en zorg ervoor dat je uniek bent! Ga jij voor een scharnierlamp aan de wand of aan het plafond? Of toch voor een wandlamp zwart? Met welke accessoires zou jij de schaarlamp combineren?