Thuis bij Instagrammers

Industriele-vloerlamp-zwart

Via ons Instagramaccount delen wij de gaafste sfeerafbeeldingen van onze lampen. Op die afbeeldingen hebben we lampen gestyled binnen diverse interieurstijlen. Daarnaast werken we ook samen met diverse (interieur)bloggers. Het is ontzettend gaaf om te zien hoe zij de lampen weer op een hele andere manier kunnen stylen. In deze blog laat ik je graag een aantal samenwerkingen zien. Wie weet haal je er nog inspiratie uit.

Ons Instagramaccount

Heb je ons Instagramaccount nog niet gezien? Neem dan gauw een kijkje: @directlampen. Wekelijks posten we een aantal sfeerafbeeldingen. Deze sfeerafbeeldingen worden afgewisseld met quotes. Daarnaast delen we dagelijks via onze stories een kijkje achter de schermen. De onderwerpen verschillen van nieuwe collectie tot aan foto’s van de medewerkers en waar zij zich mee bezig houden. Daarnaast worden we dagelijks getagd door Instagrammers die een lamp van ons in hun huis hebben staan.

Binnenkijken bij Mariska

Een tijdje geleden heeft Mariska een lamp voor ons gepromoot. Dit is de Scandinavische vloerlamp Noah. Deze lamp past perfect binnen Mariska haar interieur. Haar Instagram feed bestaat uit lichte kleuren. Zo spreekt haar interieur ook! Licht & rustig! Ze heeft de vloerlamp naast haar bureau neergezet. Hoe tof is het als je deze lamp combineert met maximaal 2 kleuren, zoals je op onderstaande foto kan zien. We hebben de vloerlamp in 3 formaten. De ene lamp heeft een maximale hoogte van 140 centimeter en de ander heeft een maximale hoogte van 150 centimeter. Voor welk formaat ga jij? Ps. je kan Mariska vinden onder de volgende naam op Instagram: @mariskaoldenburg.

Een kijkje nemen bij Andrea

Zoals je op de afbeelding kan zien heeft Andrea een vrij donker interieur. Dit komt door de kleur op de muur. Deze kleur zorgt voor gezelligheid binnen het huis. Op de afbeelding kan je de industriële vloerlamp Cera zien. Door zijn uiterlijk past hij binnen ieder interieur. Weet je wat helemaal handig is? Je kan de vloerlamp naar eigen wens instellen. Zet hem net zoals Andrea naast je tv-meubel. Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om hem naast je favoriete stoel of plekje op de bank te plaatsen. Je hebt sfeervol licht én je kan er gemakkelijk bij lezen. Benieuwd naar het Instagram account van Andrea? Typ op Instagram dan het volgende in: andrea_groot.

Achter de schermen bij Mirjam

Wauw! Als je deze afbeelding ziet weet je dat je eindeloos kan stylen met lampen. Je kan er zelfs je eigen draai aangeven, zoals Mirjam doet. Zij heeft haar eigen lamp in de keuken ontworpen. Echter zijn dit geen lampen uit onze collectie, maar daarentegen bieden wel soortgelijke lampen aan. Kijk bijvoorbeeld eens bij Lica. Combineer deze stoere plafondlamp met industriële items. Dit zorgt voor een stoer effect binnen jouw huis. Toch een andere soort lamp in de keuken? Lees dan eerst de volgende blog: ‘Gezelligheid in de keuken?’ Het Instagramaccount van Mirjam kan je vinden onder deze naam: mijnhuis_enzo.

Het interieur van Rowena

Als laatst wil ik je graag het interieur van Rowena laten zien. Wanneer je haar feed bekijkt op Instagram zie je een combinatie van donkere kleuren met lichte kleuren. Dit zorgt voor een gaaf effect. Durf anders te denken als het gaat om de styling van lampen. In eerste instantie denk je er niet aan om een vloerlamp in de slaapkamer neer te zetten. Rowena heeft hier wel voor gekozen. Het gaat om de vloerlamp Nové. Het ziet er geweldig uit. Aan de andere kant van het bed heeft zij een andere lamp op het nachtkastje neergezet. Deze lamp is ook van ons en kan je hier vinden. De combinatie van deze 2 lampen zorgt voor een sfeervol effect. De vloerlamp heeft een gouden binnenzijde en de tafellamp heeft een goudachtige kleur. Past dus perfect bij elkaar! Wist je dat je Rowena kan vinden op Instagram onder de naam: rohouseproud?

Vind je het ook niet leuk om te zien hoe divers huizen gestyled zijn? Er zijn oneindig veel mogelijkheden waar je lampen kan plaatsen. Welke lamp is jouw favoriet? Bekijk al onze lampen op onze website.