Thuiswerken was nog nooit zo leuk!

thuiswerken-is-populair

Steeds vaker hoor je dat mensen een aantal dagen vanaf huis werken. Niet meer urenlang in de file staan, maar lekker werken achter je bureau thuis. Uiteraard is het juiste licht belangrijk om bij te werken. Naast goed licht, moet het passen binnen je woonstijl. Ik laat je zien hoe je je werkplek omtovert tot een knus kantoor! Kijk je mee?

Decoreer je werkplek

Rieten lampen op je bureau zijn al lang niet meer zo saai als voorheen. Tegenwoordig zijn er namelijk miljoenen mogelijkheden! Ga je voor een industriële bureaulamp? Een strakke notarislamp of wil je liever een kurken lamp exemplaar in huis halen? Werklampen hebben twee functies; ze zijn praktisch én decoratief!

Ruimtegebrek op je bureau?

Soms wil het wel eens voorkomen dat je bureau klein en compact is of bezaaid ligt met het werk dat je moet doen. Een bureaulamp kan dan net te veel ruimte vragen van je desk. Hoe los je dat nou op? Ooit gedacht aan een vloerlamp in de kleur brons naast je bureau? Veel van onze stalen vloerlampen zijn verstelbaar in hoogte en zijn voorzien van een kantelbare kap. Dat zorgt ervoor dat je het licht precies op de plek hebt waar nodig. Is een klassieke vloerlamp geen optie? Kies dan een wandlamp met een kantelbare kap uit! Monteer deze boven de werkplek aan de muur en het werken kan beginnen..

Populaire trend van het moment

Je zult er misschien niet gelijk bij stilstaan, maar wat dacht je van een hanglamp boven de werkplek? Een opvallende blikvanger doet veel met de sfeer en is daarnaast functioneel bij al je werkzaamheden. Zit er geen lichtpunt boven het bureau? Werk dan met een speels stoffen strijkijzersnoer dat sierlijk leidt naar een stopcontact in de buurt.

Er zijn tal van mogelijkheden om je werkplek in te richten met het juiste licht. Denk aan stoffen lamp, maar kies ook een exemplaar die past bij jouw woonstijl! Je werkplek is namelijk een plaats waar je je ook thuis moet voelen. Werk jij weleens vanuit huis? Hoe creëer jij een functionele werkplek die tevens een lust voor het oog is?