Verlichting voor een nieuwe woning

De grote beslissing is genomen: je gaat verhuizen. Eindelijk is het zover! En nu? Druk bezig met verbouwen en het inrichten van jouw eigen plek. Verlichting is een belangrijk onderdeel van het interieur en speelt een grote rol bij het creëren van sfeer.  Benieuwd waar je allemaal op moet letten? Lees dan gauw verder!
Voor het eerst op jezelf Hét voordeel van een eigen plekje: je kan het helemaal inrichten zoals jij het wilt! De keuze is reuze en langzamerhand leer je jouw smaak en wensen steeds beter kennen. Uiteindelijk zien vrienden en familie jouw unieke stijl terugkomen in  het in het interieur, hoe gaaf is dat?
  Op jezelf wonen is erg leuk, maar ook nieuw en spannend. Er komt van alles bij kijken. Tip: maak een plan van aanpak voor overzicht en structuur. Zo heb je alles op een rijtje en weet je wat het volgende is op je to-do list! Verlichting voor een nieuwe woning is vaak een vergeten onderdeel tijdens het verhuizen en/of inrichten. Met een plan van aanpak zie je niks over het hoofd én zorg je ervoor dat de verlichting uiteindelijk perfect aansluit bij de rest van het interieur.
Inspireer jezelf De eerste stap in het decoratieproces is natuurlijk inspiratie op doen! Ben je geïnteresseerd in de laatste trends? Klik dan hier om onze woontrends pagina dan in de gaten te houden! Als je het lastig vind om jouw stijl te bepalen kun je ook een moodboard maken. Verzamel online plaatjes op bijvoorbeeld Pinterest of doe het op de ouderwetse manier en blader alle woontijdschriften door. Daarnaast zijn er op YouTube, Instagram en Facebook ook genoeg leuke interieurbloggers te vinden die jou dagelijks kunnen inspireren.
(4 reviews)
 79.95

Vandaag verzonden

Badkamer, keuken, woonkamer… De badkamer, keuken, woonkamer… elke kamer heeft z’n eigen functie en dat vraagt om extra aandacht. Verlichting is hierin zeker geen uitzondering en moet per ruimte afgestemd worden. Daarom hebben wij een paar tips voor jou opgesteld! Tip 1: denk er bij badkamerverlichting wel aan dat de lamp water- en stofdicht is! Dit kan je zien aan de IP-waarde van een lamp. Tip 2: zorg voor een goede balans tussen natuurlijk licht en je lampen in huis. Tip 3: laat een lichtplan maken door een expert. Het is namelijk lastiger dan je denkt om het hele huis goed verlicht te krijgen. Tip 4: maak geen overhaaste beslissingen! Zo krijg je geen spijt en geniet je extra van jouw verlichting voor een nieuwe woning. In onze winkel in Veenendaal werken echte experts die jouw graag helpen. Neem daar ook eens een kijkje!
En? Welke lampen mogen jouw nieuwe woning binnenkort komen verlichten? Wij zijn benieuwd! Volg ons voor meer inspiratie ook op de Directlampen Instagram en Facebook.