Woontrends

De mooiste merken

Steinhauer
Light-living
Anne lighting
Trio-leuchten
Globo
Leitmotiv
Expo-trading
Lichtlab

Trend 1: Industriële wandlampen

Een enorme hype die iedereen kent en nog steeds enorm populair is. Onder de stoere lampentrend kom je echt niet meer uit. De bladen staan er vol mee en in bijna elk huis vind je wel stoere objecten. Dat geldt ook voor verlichting. Je ziet verweerde looks in combinatie met hout, maar ook zwarte robuuste lampen. Binnen deze stijl kan én mag alles. Als je er maar een stoere twist aan geeft! Hoe pak jij uit met de industriële woonstijl?

Trend 2: Houten lampen

Ben je op zoek naar warmte en een knusse uitstraling? Wil je de ruimte aankleden met rustieke elementen? Met een houten lamp sta je dichter bij de natuur. Houten materialen zorgen voor warmte, geeft direct sfeer en past in ieder interieur. Je hebt zoveel soorten hout tegenwoordig, dat er voor elke woonstijl een passende houtsoort te vinden is. Van onbewerkt Scandinavisch hout tot aan donker kersenhout. Deze soorten hout worden toegepast in diverse modellen. Van een Scandinavisch exemplaar voor aan de wand tot een houten kroonluchter. Met hout kan je alle kanten op!

9.1 klantbeoordeling

Betalen zoals jij dat wilt!

Gratis verzending & retour!

Trend 3: Zwarte lampen

Wil je een ruimte sfeer geven? Kan je niet kiezen tussen strak design of robuuste armaturen? Met zwarte lampen hoef je geen keuze te maken voor één stijl. Al is zwart geen officiële kleur, toch wordt deze tint heel vaak toegepast. Het is een kleur die mystiek, intens en modern is tegelijkertijd. Speel met contrast in huis door meerdere kleuren of materialen. Dat zorgt voor een eigen twist en maakt het geheel spannend.

Trend 4: Overige trends

Naast de top 3 grote trends is er een grote groep met overige trends. Je ziet veel populaire stromingen voorbij komen op (woon)blogs, in tijdschriften of op social media kanalen. Hieronder vallen allerlei soorten eyecatchers in de meest uiteenlopende kleuren. Denk aan eigenwijze draad-, Scandinavische, designlampen en meer. Welke lampentrend is jouw favoriet?

Meer weten over de laatste woontrends? Lees dan onze wekelijkse blogs!