Sfeerverlichting buiten

buitenverlichting

Sfeerverlichting buiten is een echte must have. Velen zullen al genoten hebben van het lekkere weer en de eerste BBQ. Nu wordt het nog vroeg donker dus kan sfeerverlichting zeker niet ontbreken. Ook de aankomende zwoele zomeravonden zijn een stuk gezelliger met sfeerverlichting buiten. Benieuwd welke lampen mooi in jouw tuin of op het balkon passen? Lees dan snel verder!

Relax in de loungehoek

Wij hebben de loungehoek al weer tevoorschijn getoverd. Jij ook? Een lekker plekje om tot rust te komen en te genieten van de zon of om gezellig met familie en vrienden samen te zijn. Maak de loungehoek extra gezellig met sfeerverlichting buiten. De loungehoek verlichten kan op veel verschillende manieren. Staat jouw lounge set tegen een muurtje? Ga dan voor wandlampjes. Deze zijn praktisch aangezien zij vrijwel geen ruimte innemen. Ditzelfde geldt voor grondspots die je rondom de lounge set kan plaatsen. Een paar van onze favoriete lounge lampjes zie je hieronder.
 

(2 reviews)
 24.95

1-2 werkdagen

Sfeerverlichting buiten komt natuurlijk in allerlei soorten en maten. Kies dus niet gelijk voor kleine en onopvallende lampen. In ons assortiment vind je bijvoorbeeld ook veel staande buitenlampen. Deze kun je mooi neerzetten tussen hogere planten, naast een pad en ze staan natuurlijk ook weer mooi naast de lounge hoek. Ook hebben we sinds kort een hanglamp voor buiten; Luxembourg. Er komen nog veel meer hanglampjes voor buiten aan dus houd de website goed in de gaten!

Knus met balkon verlichting

Geen tuin, maar een balkon? Deze moet natuurlijk ook sfeervol verlicht worden! Grondspots en staande buitenlampen zijn niet de beste opties voor een balkon. Gelukkig heeft Directlampen genoeg andere sfeervolle buitenlampen. Zoals eerder al gezegd zijn wanlampjes praktisch, maar ook plafonnieres en tafellampen zijn zeer geschikt voor het balkon.
 

Voortuin

De voortuin mag natuurlijk niet vergeten worden. Met sfeerverlichting buiten in de voortuin is het altijd gezellig om thuis te komen of gasten te ontvangen. Tip; zorg voor genoeg verlichting bij de deur zodat je het slot altijd snel kan vinden! Ook kan de postbezorger jouw huis zo sneller vinden in de donkere tijden.

Kunnen alle lampen buiten hangen?

Het antwoord op deze vraag is simpel; nee! Als je een lamp zonder IP44 waarde buiten ophangt of neerzet kan er vocht in de lamp komen. Je loopt dan risico dat de lamp kortsluiting krijgt. Dit is niet alleen zonde van de lamp, maar het kan ook nog eens gevaarlijk zijn. Ga dus altijd voor een echte buitenlamp in jouw tuin.

Met wie ga jij genieten van de tuin? En welke lamp mag jullie daar bij vergezellen? Wij zijn benieuwd! Kijk op Instagram op onze Directlampen pagina om extra inspiratie op te doen. Ook kan je een van onze andere blogs over tuinverlichting lezen Laat je tuin sprankelen , tover de tuin om met buitenverlichting en het geheim van een gezellige tuin.