4 x groene lampen

Speelse-kooilamp-groen

Verlichting is er in veel verschillende soorten, maten en kleuren. Daarnaast veranderen de trends voortdurend, waardoor er elke keer andere modellen hip zijn. Dat maakt de keuze voor een lamp niet makkelijk. De groene kleur zie je vaak terugkomen binnen diverse interieurstijlen. Dit hoeft niet perse een kleur op de muur te zijn. Deze kleur kan ook terugkomen in accessoires en meubels. In deze blog laat ik de gaafste groene lampen zien binnen ons assortiment ►

De groene kleur

Je vraagt je vast af waarom ik heb gekozen de groene kleur. Er zijn namelijk nog ontzettend veel andere kleuren. Wij hebben onder andere lampen in een rode, roze, blauwe, witte en zwarte kleur. Kortom, er is genoeg keuze binnen ons assortiment qua kleur. Naast dat de groene kleur één van mijn favoriete kleuren is zorgt het ook voor kalmte en rust in huis. Daarnaast heb je het gevoel dat een groene lamp de natuur in huis haalt. De groene kleur is gemakkelijk te combineren met andere kleuren. Benieuwd hoe je de groene kleur goed kan combineren binnen jouw interieur? Lees dan de blog: ‘Hoe combineer ik groen in mijn interieur?’ Lees gauw verder om groene lampen te ontdekken binnen ons assortiment.

Retro & industrieel

Deze industriële wandlamp is één van mijn favorieten. De robuuste wandlamp is gemakkelijk te combineren en past in alle woonstijlen. Naast dat Davin er mooi uit ziet is hij ook nog eens praktisch. Bepaal zelf waar jij het licht wilt laten schijnen dankzij de draai- en kantelbare arm. Ben je niet op zoek naar een wandlamp? Wees niet getreurd! We hebben de groene Davin ook alsvloerlamp of tafellamp. Tip: plaats 2 van deze wandlampen naast het bed. Zo kan je ’s avonds laat nog lezen in bed. Hoe fijn is dat!?

Stoer & opvallend

Deze stoere hanglamp is van het merk Anne Lighting. De groene kleur in combinatie met het grote zwarte opzetstuk en de stalen ketting zorgen voor een stoere uitstraling. Plaats 2 van deze hanglampen boven de eettafel. Avonden lang spelletjes spelen aan de eettafel wordt op deze manier nóg gezelliger. Benieuwd naar meer toppers van het merk Anne Lighting? Lees dan de blog van vorige week: ‘3 toppers van Anne Ligthing’.

Landelijk & authentiek

Hoe gaaf is deze lamp van het merk Light&Living? Op deze vloerlamp raak je nooit uitgekeken door de vele details. Edward beschikt over een zwart/wit snoer, stoere draaiknoppen en een verweerde kap. Al deze details samen zorgen voor een authentieke uitstraling. Plaats deze vloerlamp naast jouw favoriete stoel of plekje op de bank. Je kan Edward zowel inzetten voor praktisch als voor sfeervol licht. Aan jou de keuze waar je hem neerzet!

Trendy & speels

Wauw! Deze trendy hanglamp is een eyecatcher binnen iedere stijl. Hij past zowel binnen een industrieel, Scandinavisch en landelijk design. Het touw in combinatie met de dusty mintkleurige kooi zorgt voor een trendy uitstraling. Tip: je hoeft deze lamp niet perse aan het plafond te bevestigen. Je kan er ook voor kiezen om hem als bedlampje te gebruiken. Wikkel het touw om een boekensteun en voila je hebt jouw eigen unieke bedlampje.

Natuurlijk hebben we naast de lampen in deze blog nog meer groene lampen in ons assortiment. Staat jouw favoriete lamp niet in deze blog? Klik dan hier voor de overige lampen.

Eén ding is zeker wanneer je een groene lamp in huis haalt ben je anders dan anderen. De meeste mensen kiezen toch voor een lamp met een zwarte, witte of bruine kleur. Zoals je kan zien in de blog hebben we lampen in verschillende kleuren groen, zoals olijfgroen en mintgroen. Naar welke groene lamp gaat jouw voorkeur uit?