3 toppers van Anne Lighting

Anne-Woody-Scissors-wandlamo

Anne Lighting is één van onze favoriete merken binnen ons assortiment. Dit merk haalt inspiratie uit interieurliefhebbers en ontwerpers. Daarnaast blijven ze op de hoogte van de laatste trends en bezoeken ze beurzen. Je kan de lampen herkennen aan de stoere afwerking en het betaalbare design. In deze blog laat ik je een aantal toppers zien ►

Het merk Anne Lighting

Anne bouwt samen met haar moeder aan het merk Anne Lighting. Dit doen zij sinds 2014. Zij ontwerpen samen de lampen met passie en hebben aandacht voor elk detail. Dit zorgt voor de meest gave en verrassende lampen. Anne Lighting is een bedrijf waar veel geschiedenis aan vooraf gaat. Anne komt uit een familie met een roots in de verlichtingsbranche. Haar vader, groot- en overgrootvader hebben namelijk meer dan 80 jaar ervaring. De kennis gebruikt ze van haar (groot)vaders, maar ze geeft samen met haar moeder er een eigen twist aan. De Anne Lighting lampen zijn te herkennen aan het Anne-label. Nieuwsgierig geworden naar het merk? Scrol gauw verder om een aantal gave lampen van het merk Anne Lighting te zien.

Industriële draadlamp

Het eerste design van het merk Anne Lighting was de Anne Mark II. De Anne Mark II was een stoere draadlamp die zich het meest thuis voelde binnen een industrieel design. De Anne Mark III is voortborduurt op de Anne Mark II. De Anne Mark III is beschikbaar in de volgende kleuren: koper, wit, zwart en grijs. Welke kleur is jouw favoriet? Deze hanglampen hebben een diameter van 48 centimeter. Je kan gemakkelijk 2 van deze draadlampen boven de eettafel plaatsen. Heb je een kleinere eettafel? Kies dan voor 1 lamp. Tip: plaats er een lichtbron in naar eigen wens. Op deze manier maak jij jouw Anne Mark III lamp uniek.

Door de open kap wordt er automatisch een sfeervolle lichtspreiding gecreëerd. Eén ding is zeker: spelletjes spelen of extra lang dineren aan de eettafel wordt op deze manier nog gezelliger. Daarnaast hebben we Anne Mark III ook in een kleiner formaat hanglamp. Deze hanglamp heeft een diameter van 22 centimeter. Plaats deze bijvoorbeeld in de hal. Ook is de Anne Mark III beschikbaar in een wandlampje. Hoe tof zou deze zijn als bedlampje?! Naar welke variant gaat jouw voorkeur uit?

SALE
(4 reviews)
 118.64

Vandaag verzonden

Stoere kroonluchter

Hoe gaaf is deze lamp van Anne Lighting?! De naam van de lamp is Liberty Bell. Het is een kroonluchter, maar dan met een stoere uitstraling. Deze karakteristieke kroonluchter van Anne Lighting wil iedereen toch in huis? Als je houdt van natuurlijke materialen en een stoere twist dan is deze lamp zeker wat voor jou. De stoere golvende omlijsting van hout in combinatie met de vintage katrol zorgt voor een industriële uitstraling. Liberty Bell is een eigenzinnige lamp dankzij de katrol en de schakelketting. Plaats hem boven de eettafel, in de gang of wees anders dan anderen en hang hem op in de woonkamer.

Scandinavische schaarlamp

Woody Scissors, zo heet deze schaarlamp van Anne Lighting. Deze hippe schaarlamp past binnen ieder design door zijn neutrale uitstraling. De Woody Scissors is hierdoor gemakkelijk te combineren met andere accessoires en meubels. De combinatie van het houten schaarmechanisme, het zwart/witte strijkijzersnoer en de witte kap zorgen ervoor dat Woody Scissors een ware eyecatcher is. Tip: plaats deze lamp naast jouw favoriete zitplek in de woonkamer. Het voordeel aan deze schaarlamp is dat hij zowel sfeervol en praktisch is. Heb je zin om een avondje te lezen of juist lekker te relaxen? Dan kan dat allebei met Woody Scissors erbij! Toch niet de plek die je in gedachten had? Je kan hem natuurlijk ook boven de tafel of boven je bureau plaatsen. Nieuwsgierig naar de rest van de lampen van het merk Anne Lighting? Klik dan hier.

Kortom, binnen het assortiment van Anne Lighting zitten veel gave lampen. Deze lampen hebben stuk voor stuk een uiteenlopend uiterlijk. Op deze manier zit er sowieso een lamp tussen die bij jouw stijl past. Welke lamp van Anne Lighting is jouw favoriet?