Behind the scenes: productfilmpjes

behind the scenes uitgelicht

Tegenwoordig zien we veel webshops gevuld met prachtige content. Alles om de consument te voorzien van zo volledig mogelijke informatie. Dat houdt niet alleen in dat we productteksten schrijven, specificaties toevoegen, maar wat dacht je van productfilmpjes? Wat vind jij van productfilmpjes?

Productfilmpjes zijn handig

Al jarenlang staat de klant centraal en is de klant koning. Zo geldt dat natuurlijk ook voor onze webshop. Graag willen we de winkelende klant zo goed mogelijk voorzien van informatie. Want zeg nou zelf, je wilt toch niet voor vervelende verassingen komen te staan na aankoop van een artikel? Om dat te voorkomen gaan we werken met productfilmpjes.

Wat zie je?

In de productfilmpjes komt natuurlijk elk artikel tot in detail in beeld. Je ziet niet alleen hoe een lamp versteld kan worden, maar ook de lichtval van het product. Tevens geeft de kleur, het materiaal en de verhouding van de lamp een goed beeld van het artikel.

filmset hanglamp weimar

De stoere tafellamp

De Jikke tafellamp leent zich goed voor elk industrieel interieur of juist in het Scandinavisch sfeertje. Dankzij het strakke design met robuuste details is het een blikvanger in iedere ruimte. De metalen tafellamp is niet alleen prachtig op een bureau, maar denk eens aan je dressoir of je nachtkastje. Zo geef je je woonkamer of slaapkamer een industriele look!

Wat vind jij van productfilmpjes? Wat wil jij graag zien van een product?