Introductie van de MarkIII

Draadlampje-wand-hoofdfoto-Anne-Lighting-zwart-uniek

Lampen zijn er tegenwoordig in veel vormen, kleuren en maten. Je kan het zo gek niet verzinnen of het bestaat wel. Een lamp die nu helemaal hot is, is de draadlamp. Een lamp waarvan de kap alleen bestaat uit (metaal)draden. De kap is open en dat geeft een speels lichteffect. Benieuwd naar de nieuwe serie van Anne Lighting? Lees snel verder!

Draadlampen

Zijn de trend van het moment. Een draadlamp is een variant op de industriële hanglamp. Hij voelt zich thuis binnen een industrieel design, maar past daarnaast ook in andere woonstijlen. Denk aan een Scandinavisch huis of juist een botanisch interieur. Binnen interieurland zijn dat opvallende trends. Wij van www.directlampen.nl gaan mee met deze populaire trend. Dat was voor ons reden om de nieuwe serie Mark III toe te voegen aan het assortiment. Nieuwsgierig geworden?

Nieuwe serie Anne Lighting

De MarkIII is verkrijgbaar in de volgende kleuren: wit, zwart, grijs en koper. Daarnaast is de Mark III mini leverbaar én niet te vergeten de wand draadlamp. Er is dus voor elke wens een passend exemplaar. De Mark III hanglamp staat geweldig boven de eettafel. De draden zorgen voor een speels lichteffect op de muren. De Mark III mini siert je hal, vindt zijn weg boven de ontbijtbar en tovert de koffiebar om tot een hippe plek. De muurlamp kan ingezet worden als nachtlampje of als lichtpuntje boven het dressoir.

SALE
(4 reviews)
 119.16

Vandaag verzonden

Gouden combinatie

Nu je op de hoogte bent van de nieuwe serie en de huidige trends, is het tijd om de lamp te gaan plaatsen. Maak het armatuur helemaal compleet door gebruik te maken van een XXL lichtbron! Voeg vervolgens stoere items toe aan je interieur. Denk aan een trolley of een metalen vitrinekast. Plaats vervolgens hippe cactusjes op de rekjes en haal souvenirs in huis die veel over jou zeggen. Zo zorg je voor een interieur met een eigen look én blijft de Mark III het stralende middelpunt van het vertrek.

Wanneer je de eigenzinnige hanglamp van draden in huis haalt weet je zeker dat je helemaal bij de tijd bent. De draadlamp zal de ster in huis zijn. Denk aan een XXL lichtbron die de look afmaakt. Wat vind jij van de draadtrend? Op welk exemplaar laat jij je oogje vallen?