Nieuwste binnenkomers

Grijze-grote-hanglamp

De laatste tijd zijn er weer veel gave lampen toegevoegd aan onze collectie. Vloer- tafel- wandlampen en nog veel meer. Er is voor ieder wat wils. We zijn continu bezig met de uitbreiding van ons assortiment. Hierbij worden de laatste trends in de gaten gehouden. Benieuwd naar een aantal nieuwe lampen? Scrol dan gauw naar beneden! ►

De laatste trends

In maart zijn we op de Light & Building beurs geweest. Hier hebben we de laatste trends gespot, zoals: retro aspecten, geometrische vormen, natuurlijke elementen, glazen lampen en zwarte en gouden tinten. Deze trends nemen we mee bij het ontwerpen van de lampen. Er zijn veel trends gaande op het gebied van interieur. Dat betekent dat er voor iedere stijl trends zijn op verlichting gebied. Houd jij de website goed in de gaten? Wie weet zie jij binnenkort de gaafste lampen voorbij komen die zijn toegepast op de laatste trends.

Zwart & goud

Deze gave lamp van het merk Mexlite gaat helemaal mee met de laatste trends. Waar koperkleurige aspecten een aantal jaar geleden binnen veel huishoudens te vinden was, is dat nu de gouden kleur. De gouden details zorgen voor een unieke uitstraling. Wanneer je deze lamp laat schijnen kan je met eigen ogen bewonderen dat de gouden binnenzijde schittert. Weet je wat helemaal handig is? Dat je de Nové vloerlamp kan instellen naar eigen wens. Zowel de kap als de arm zijn kantelbaar. Plaats hem naast je stoel of bank in de woonkamer. Jouw avonden op de bank kunnen op deze manier niet meer stuk.

Daarnaast hebben we ook nog deze gave hanglamp uit de Nové serie. Het strijkijzersnoer in combinatie met de zwarte en goudachtige kleur zorgen ervoor dat je nooit raakt uitgekeken op deze lamp. Plaats 2 van deze hanglampen boven de eettafel. Nové creëert automatisch een betoverend effect wanneer het licht schijnt. Overdag hoeft het licht natuurlijk niet te schijnen, maar dan is Nové alsnog de perfecte toevoeging binnen jouw interieur! Benieuwd naar de overige lampen in de Nové serie? Bekijk ze op de site!

Hip wandlampje

Ken jij het merk Anne Lighting al? Zo nee, neem dan gauw een kijkje op onze site. Deze lampen mag je namelijk niet missen. Laatst hebben we de Dolphin serie toegevoegd. De mintblauwe kleur zorgt ervoor dat dit wandlampje zich thuis voelt binnen ieder interieur. De stoere details maken van Dolphin een ware eyecatcher. Hoe gaaf zou het zijn als je aan beide kanten van het bed zo’n lampje plaatst? Dolphin is het idéale bedlampje. De Dolphin serie bestaat uit meer gave lampen. Ga gauw naar de site om ze te bekijken!

Stoer & robuust

Wil je uniek zijn? Haal dan deze stoere hanglamp van het merk Mexlite in huis. Hickor voelt zich thuis binnen diverse interieurstijlen. Denk aan een landelijke, Scandinavische of industriële inrichting. Hang Hickor boven een grote eettafel. Op deze manier worden dineren en spelletjes spelen aan de tafel met het gezin nog gezelliger. Tip: kies 5 toffe lichtbronnen uit. Dit maakt Hickor compleet. Wie wil Hickor nou niet in huis hebben hangen?

Industriële driepootlamp

Gave lamp is het hè?! Deze stoere driepootlamp is ontworpen door het merk Mexlite. De betonlook in combinatie met de stoere details zorgen ervoor dat Bila een ware blikvanger is. Bila is niet alleen mooi als het licht schijnt, maar ook wanneer het licht uit staat. Je kan wel stellen dat Bila dé perfecte toevoeging is voor ieder huishouden. Plaats deze driepootlamp naast de stoel of bank in de woonkamer. Het lezen van een tijdschrift of boek wordt een stuk makkelijker met Bila naast je.

Zo, dit waren een aantal toffe lampen die de laatste tijd toegevoegd zijn aan onze collectie. Natuurlijk komen er voortdurend nieuwe lampen bij. Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste lampen? Houd onze website en Instagram account goed in de gaten!