Winactie Moederdag! Doe je mee?

Tafellamp-goud-met-zwart

Aanstaande zondag is het weer zover: Moederdag. Op deze dag leggen we onze moeders in de watten. We verwennen ze met cadeautjes en een ontbijt op bed. Daarnaast worden de huishoudelijke taken overgenomen door de man en kinderen. Moederdag is een heerlijke dag voor alle moeders. Wij hebben een speciale winactie voor Moederdag. Zowel op ons Instagram- als op ons Facebookaccount kan je een lamp winnen voor jezelf als moeder of jouw eigen moeder. Lees gauw verder hoe je mee kan doen ►

Winactie Instagram

Deze gave tafellamp verloten we met Moederdag op Instagram. Hoe doe je mee? Ga zondag naar ons Instagramaccount. Like de post van de winactie en volg daarnaast ons Instagramaccount. Vergeet niet te vertellen waarom jouw moeder deze tafellamp verdient. Wil je meer lezen over ons Instagramaccount? Ga dan gauw naar de volgende blog: Blijf niet achter! Ons Instagramaccount bekijken? Klik dan hier.

De lamp die je kan winnen speelt in op de laatste trends. De tafellamp is helemaal bij de tijd door de goudkleurige details. De zwarte kleur gecombineerd met de goudachtige kleur zorgt ervoor dat Nové een ware eyecatcher is. Je kan hem plaatsen op je dressoir, bureau of zoals je ziet op de foto op je nachtkastje. Win je de tafellamp niet? Wees niet getreurd! Je kan de lamp ook vinden op onze site. Nové heeft ook een aantal broertjes. Hij is namelijk ook beschikbaar als hanglamp, vloerlamp en een wandlamp. Benieuwd wat nog meer trendy is op gebied van verlichting? Lees dan de volgende blog: deze lampentrends mag jij niet missen!

Winactie Facebook

Deze landelijke tafellamp verloten we aanstaande zondag met Moederdag op Facebook. Wil je mee doen? Ga aanstaande zondag dan naar ons Facebookaccount en zorg ervoor dat je de pagina liked. Like vervolgens de post van de winactie en laat weten waarom jouw moeder deze tafellamp verdient. Ons Facebookaccount bekijken? Klik dan hier.

Deze landelijke tafellamp voelt zich thuis binnen ieder interieur. De tafellamp bevat mooie details, zoals de houten driepoot en het zwart/witte strijkijzersnoer. Door het hout en de witte kleur voelt Sabi zich ook perfect thuis binnen een Scandinavisch design. Plaats hem op je dressoir of kies er juist voor om hem op een uniek tafeltje te zetten. Ben je er maandag achter gekomen dat je de winactie toch niet hebt gewonnen? Dan kan je Sabi hier vinden op de site. Daarnaast is Sabi er ook in een vloerlamp. Voor welke lamp ga jij? Meer te weten komen over een landelijk interieur? Lees dan de volgende blog: het geheim van een landelijk interieur!

Ga jij nog wat leuks doen met Moederdag? Zorg ervoor dat je je moeder in de spotlight zet. Wil je haar na Moederdag nog verrassen doe dan mee met onze winactie op de social media kanalen. Ps. blijf daarnaast onze social media altijd goed in de gaten houden. Er komen regelmatig winacties voorbij.