✓ Klantenservice 055 58 22 856      ✓ Gratis verzending!      ✓ Gratis retour!   ✓ Betalen zoals jij dat wilt!

0

0

* Standaard gratis bezorgd

Blog

Showing 1-10 of 93 products

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Hoe haal je meer sfeer in huis?

door Maud Tabor 8 sep. 2017 13:00:00

De zomerperiode is bijna aan zijn eind. Van heerlijke zomeravondjes gaan we naar stortbuien en gure avonden. Op dit moment willen we ons huis het liefst omtoveren tot een heerlijk warm nest. Met lichtjes, kaarsen, dekens en kussens creëer je meer warmte in huis. Benieuwd welke lampen zorgen voor een warme sfeer? Lees dan gauw verder!


Lees meer

De feestelijke opening van Directlampen.nl

door Maud Tabor 1 sep. 2017 13:00:00

Confetti, slingers en nog veel meer spectaculairs... Ein-de-lijk is het zover: de opening van de winkel van Directlampen.nl. De winkel is een metamorfose ondergaan, waardoor de winkel  in een ander jasje is gestoken. Dit willen we graag met jou delen tijdens onze opening. Lees gauw verder om te zien wat er die dag te doen is Lees meer

Welke lampen zijn veilig voor kinderen?

door Linda Kroon 25 aug. 2017 13:00:00

Al tijdens de zwangerschap denken we erover na. Hoe maken we het huis veilig voor de kleine? Alle keukenkastjes worden voorzien van veilige kindersloten, we werken de stopcontacten weg en veel moeders kiezen voor meubelbeschermhoekjes op de scherpe punten. Echter vergeten veel moeders de veiligheid van lampen!


Lees meer

Behind the scenes: shoot in Veenendaal

door Linda Kroon 18 aug. 2017 13:00:00

Waarschijnlijk heb je het al gezien of gehoord via social media! Afgelopen vrijdag hebben we een shoot gehad in onze showroom in Veenendaal. Met ons prachtige model Elize was de juiste foto schieten een peulenschilletje. Ook de locatie was perfect! Benieuwd naar het resultaat en de behind the scene foto’s? Check dan snel de blog! 


Lees meer

De kleur blauw binnen jouw interieur

door Maud Tabor 11 aug. 2017 13:00:00

Een huis inrichten is af en toe best lastig. Welke stijl, materiaal en vooral: welke kleur kies je? Veel mensen kiezen gauw voor neutrale kleuren. Dit is namelijk sowieso een veilige keuze. Wil je uniek zijn? Voeg dan meer kleur toe aan jouw interieur! Dit kan best spannend zijn. Daarom laten we in deze blog zien hoe je de kleur blauw toepast ►


Lees meer

De lievelingslamp van collega Carina

door Maud Tabor 28 jul. 2017 13:00:00

Lievelingsproducten, we kennen het allemaal. Iedereen heeft wel een aantal pareltjes in huis staan. Deze producten hebben ook een mooi plekje, zodat ze extra opvallen! Lampen zijn ook echte eyecatchers. Zo hebben alle medewerkers bij Directlampen hun eigen lievelingslamp. Vandaag vertelt Carina meer over haar lievelingslamp ►


 

Lees meer

Een kijkje nemen in de winkel

door Maud Tabor 21 jul. 2017 13:00:00

Het is alweer een tijdje geleden dat we een update hebben geplaatst over de verbouwing in de winkel. De afgelopen tijd zijn we er druk mee bezig geweest. Er is nog veel veranderd. Wanneer je de winkel bezoekt zie je diverse ingerichte ruimtes. Er zijn ook industriële ruimtes. In deze blog licht ik er eentje uit. Nieuwsgierig? Lees gauw verder ►


 

Lees meer

Een goedkope afwisseling of een lange relatie?

door Maud Tabor 14 jul. 2017 13:00:00

Je kent het wel... Van die producten die ontzettend duur zijn terwijl je ze ook een stuk goedkoper kunt krijgen. Dat heb je natuurlijk ook bij verlichting. In onze collectie bieden we zowel high-end als betaalbare verlichting aan. Het is verleidelijk om voor de goedkope variant te gaan. Wanneer is dit slim?


 

Lees meer

Creëer een landelijk interieur

door Maud Tabor 7 jul. 2017 13:00:00

Zoals je weet… zijn er veel verschillende stijlen. Landelijk is zo’n stijl dat altijd wel trendy blijft. Je kan eindeloos blijven combineren, omdat je allerlei kanten uit kan gaan. In deze blog laat ik je meerdere landelijke lampen zien. Het betekent niet dat ze binnen een landelijk interieur terug hoeven te komen. Aan jou de keuze hoe je ze combineert!


 

Lees meer

De mooiste pareltjes van Light&Living

door Linda Kroon 30 jun. 2017 13:00:00

Een populair merk binnen onze collectie is Light&Living. Het hippe merk produceert meer dan alleen lampen, het zijn echte pareltjes voor elke woonwens. Landelijk, industrieel of modern. Wat schuilt er achter Light&Living? Waar komt het merk vandaan? Wat zijn de meest geliefde armaturen van het merk? Lees het hier!


Lees meer

Showing 1-10 of 93 products

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5