✓ Gratis verzending!      ✓ Gratis retour!      ✓ Klantwaardering 9.1

Blog    |    Populair    |    Showroom

0

0

Blog

Showing 1-10 of 70 products

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Hoe combineer je Oosterse lampen?

door Maud Tabor 17 mrt. 2017 13:00:00

Ware blikvangers, dat zijn Oosterse lampen. De honderden gaatjes zorgen voor een betoverende lichtspreiding. Wanneer je een Arabische lamp in huis haalt weet je zeker dat het gezellig wordt. Wist je dat je Oosterse verlichting kan combineren met allerlei interieurstijlen? Lees snel mee!Lees meer

De kinderkamer van nu!

door Maud Tabor 10 mrt. 2017 13:00:00

Het is belangrijk dat jouw kind een toffe slaapkamer heeft waar hij/zij zich thuis voelt. Aspecten die centraal staan binnen een kinderkamer zijn rust en een speelse inrichting. Hoe je hem inricht is helemaal aan jou! Maar welke verlichting heb je nou precies nodig? En hoe kun je de kamers het best stijlen? Lees gauw de blog voor tips!


Lees meer

Thuiswerken was nog nooit zo leuk!

door Linda Kroon 3 mrt. 2017 13:00:00

Steeds vaker hoor je dat mensen een aantal dagen vanaf huis werken. Niet meer urenlang in de file staan, maar lekker werken achter je bureau thuis. Uiteraard is het juiste licht belangrijk om bij te werken. Naast goed licht, moet het passen binnen je woonstijl. Ik laat je zien hoe je je werkplek omtovert tot een knus kantoor! Kijk je mee?


Lees meer

Introductie van de Mark III

door Linda Kroon 24 feb. 2017 13:00:00

Lampen zijn er tegenwoordig in veel vormen, kleuren en maten. Je kan het zo gek niet verzinnen of het bestaat wel. Een lamp die nu helemaal hot is, is de draadlamp. Een lamp waarvan de kap alleen bestaat uit (metaal)draden. De kap is open en dat geeft een speels lichteffect. Benieuwd naar de nieuwe serie van Anne Lighting? Lees snel verder!


Lees meer

Wat is de levensduur van een led lamp?

door Linda Kroon 17 feb. 2017 13:00:00

Zo langzamerhand maakt de reguliere gloeilamp plaats voor de led lichtbron. Tijdens de lancering van de led lamp waren de mogelijkheden beperkt. Ze pasten niet in elke lamp en het lichtkleur was kil. Nu zijn er voor bijna alle lampen een led filament verkrijgbaar. Een led lamp biedt veel voordelen. Heb jij al een led lamp thuis? 


Lees meer

Behind the scenes: Valentijn

door Linda Kroon 10 feb. 2017 13:00:00

Valentijnsdag, de dag waarop we de liefde vieren. 14 februari is het weer zover. Gelukkig heb je nog even de tijd om een plannetje te maken voor het verrassen van jou date. Hoe pak jij jou Valentijn in? Nog geen plannen? Misschien kan ik je een handje op weg helpen! Lees snel verder voor inspiratie!


Lees meer

3 x de verlichting trends van 2017

door Maud Tabor 3 feb. 2017 13:00:00

Interieurtrends veranderen voortdurend. Dat is gebleken bij de Maison & Objet beurs. Veel nieuwe kleuren, meubels én niet te vergeten: veel verlichting. De verlichtingsbranche is continu in beweging. Trends van tientallen jaren geleden zijn terug van weggeweest. Benieuwd wat dit jaar ons brengt op het gebied van verlichting? Scroll dan gauw verder!Lees meer

Behind the scenes: Maison et Objet 2017

door Linda Kroon 27 jan. 2017 13:00:00

Afgelopen 20 januari t/m 24 januari is de Maison et Objet in Parijs weer geweest. Dat konden we niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Maandag 23 januari hebben wij de enorme woonbeurs bezocht & genoeg inspiratie opgedaan! Ben je benieuwd naar de komende trends voor het interieur? Klik snel verder!


Lees meer

Een warm welkom: halverlichting

door Linda Kroon 20 jan. 2017 13:00:00

Bij de inrichting van het huis, wordt de gang weleens over het hoofd gezien. Terwijl de hal het visitekaartje is van je woning! Het is de eerste plek waar je binnen komt. Een eerste indruk kan je dan ook maar één keer maken. Geef je gang een persoonlijke touch met een opvallende lamp! Voor welke ganglamp ga jij?


Lees meer

Hoe creëer je een modern interieur?

door Maud Tabor 13 jan. 2017 13:00:00

We zien het regelmatig voorbij komen: de moderne inrichting. Grote meubels worden toegevoegd aan strakke inrichtingen. Speel met contrasten om het beste uit producten naar boven te halen. Zo maak je je interieur sprekend. Moderne lampen zijn de ideale toevoeging! Hoe creëer je een modern interieur? Ik help je een handje op weg!


Lees meer

Showing 1-10 of 70 products

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5