✓ Klantenservice 055 58 22 856      ✓ Gratis verzending!      ✓ Gratis retour!   ✓ Betalen zoals jij dat wilt!

0

0

* Standaard gratis bezorgd

Koperen vloerlampen

Showing 2 products

Een vloerlamp is, zoals de naam al aangeeft: een lamp die je op de vloer plaatst. In onze vloerlampencollectie bestaan er diverse ontwerpen, van klein tot groot. Sommige zijn voorzien van een schemerkap en anderen zijn verstelbaar in hoogte. En dan over de keuze aan kleuren nog niet gesproken. Wil je eens wat anders dan een standaard vloerlamp van zilver? Durf dan te gaan voor de vloerlamp koper!

Voordelen koperen staande lamp

Een staand armatuur kan een hoekje net dat beetje gezelliger maken dan dat het was. Tover de woonkamer om tot een sfeervolle ontspanningsruimte. Plof lekker op de bank na een dag hard werken en schakel de staande lamp koper aan. Zo geniet je optimaal van je favoriete boek bij het ideale (lees)licht. Naast de decoratieve en functionele functie kleven er nog meer voordelen aan de vloerlamp koper. Doordat het armatuur niet gemonteerd is aan bijvoorbeeld de muur, is het verplaatsen heel eenvoudig. Wil je de ruimte anders indelen? Zet dan de koperen staande lamp op de gewenste plek!

De kameleon onder de kleuren

Koper straalt veel warmte en gezelligheid uit. Het is een kleur die net als goud of een chromen vloerlamp eenvoudig te combineren is met andere tinten. Tevens is koper toepasbaar in diverse woonstijlen. Plaats een vloerlamp koper naast een stoere leren bank voor een industriële sfeer. Liever een moderne setting? Ook dat kan! Zet de koperkleurige vloerlamp naast een petrolblauwe bank voor een speels contrast. Kortom, de koperen staande lamp voelt zich overal thuis, van een moderne setting tot aan een industrieel huis! Naar welke woonstijl gaat jouw voorkeur uit? Hoe combineer jij de vloerlamp koper?