✓ Klantenservice 055 58 22 856      ✓ Gratis verzending!      ✓ Gratis retour!   ✓ Betalen zoals jij dat wilt!

0

0

* Standaard gratis bezorgd

Bruine lampen

Showing 1-36 of 87 products

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Als je voor bruine lampen kiest, kies je vooral voor gezelligheid. Bruin doet ons denken aan de natuur, rust en sfeer. Het is niet voor niets dat bruine lampen vaak uit natuurlijke materialen vervaardigd zijn. Zo vind je bruine lampen van hout, bamboe, kurk of riet. Elk van deze materialen heeft een eigen karakter.

Bruine lampen kunnen een heel discrete look hebben. Denk bijvoorbeeld aan de eenvoudige klokvormige hanglamp of de fijne draadlamp. Deze lampen passen dan ook in elke kamer of bij elke stijl. Anderzijds zijn er bruine lampen die heel design en opvallend zijn. Neem bijvoorbeeld een tafellamp met takkenbossen als onderstel of kroonluchters met grove houten kralen. De plafondlamp met vele blaadjes bijvoorbeeld is een echte blikvanger in huis.

We kunnen gerust stellen dat je met bruin heel weinig verkeerd kunt doen. Je kunt kiezen tussen talloze materialen en de ontwerpen zijn onuitputtelijk. De meubels, accessoires en stoffen die je met je lamp wilt combineren, zijn al even talloos. In elk geval creëren lampen met bruin rust en sfeer in huis. En dat is misschien wat wij allemaal zoeken?