✓ Klantenservice 055 58 22 856      ✓ Gratis verzending!      ✓ Gratis retour!   ✓ Betalen zoals jij dat wilt!

0

0

* Standaard gratis bezorgd

Design lampen

Showing 1-36 of 91 products

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Je hebt alles voor je huis rustig en zorgvuldig uitgezocht. Alles past bij elkaar. Heb je daarbij ook aan de verlichting gedacht? Want ook de lampen moeten natuurlijk passen bij de rest van het interieur. De mooiste design lampen maken namelijk je interieur helemaal compleet. Of het nu gaat om je bureau, slaapkamer of woonkamer. Overal kun je een design lamp plaatsen of ophangen natuurlijk.

Wat is design?

Design is eigenlijk een verzamelnaam voor meubels en woonaccessoires waarbij de ontwerpers extra aandacht hebben besteed aan de vormgeving ervan. Hierdoor ontstaan zeer bijzondere en unieke meubels en woonaccessoires. Datzelfde geldt ook voor design lampen. Deze hebben een andere vormgeving dan de mass market lampen en woonaccessoires, die in veel woonwarenhuizen verkrijgbaar zijn. Design wil niet altijd zeggen dat een meubelstuk of accessoire er hypermodern of vreemd uitziet. Er is ook design voor een klassieke inrichting van een kamer of design dat helemaal aansluit bij een landelijke ruimte. Welke design lamp je ook nodig hebt, je weet dat er voor jouw interieur altijd een te vinden is.

Design lampen aan het plafond

Ben je op zoek naar een nieuw hanglamp voor aan het plafond met een unieke uitstraling? Dan zijn design hanglampen de perfecte lampen voor jou. Hanglampen zijn zeer geschikt voor boven de eettafel, in de hal, maar ook als finishing touch in de slaapkamer. Ze mogen gezien worden, want ze hangen immers vrij aan het plafond naar beneden. Zorg altijd dat de klassieke lamp niet te laag hangt, om het ertegenaan stoten met je hoofd te voorkomen.

Een ander soort plafondlamp is de plafonnière. Een vaak platte lamp, die tegen het plafond aan wordt bevestigd. Deze design plafondlampen nemen weinig ruimte in en zijn perfect voor in de gang of op de overloop. Heb je een woning met lage plafonds, dan zijn plafonnières ook aan te raden.

Aan de wand

Er zijn ook prachtige design lampen voor aan de muur. Platte lampen, gezellige lantaarntjes en wandlampjes met lampenkapjes zijn allemaal verschillende soorten design wandlampen, waar je spontaan blij van wordt. Verlicht er eens op unieke wijze de trap mee, door meerdere lampjes trapsgewijs met het stijgen van de trap mee te hangen. Ook gezellig in de slaapkamer bij het bed. Lampen in de kleur blauw zijn vooral geschikt voor als je sfeerverlichting wilt aanbrengen in huis.

Om neer te zetten

Tot slot zijn er nog design lampen die perfect zijn om neer te zetten. Grote staande design vloerlampen bijvoorbeeld of gezellige design tafellampen. De vloerlampen zijn ideaal om donkere hoekjes van een slaapkamer of woonkamer van extra licht te voorzien, terwijl de tafellampen op een bijzettafeltje of op een bureau of werktafel voor extra sfeer en leeslicht kunnen zorgen.

Wat voor een verlichting je ook zoekt, met een design lamp haal je altijd iets moois in huis.