✓ Klantenservice 055 58 22 856      ✓ Gratis verzending!      ✓ Gratis retour!   ✓ Betalen zoals jij dat wilt!

0

0

* Standaard gratis bezorgd

Groene lampen

Showing 25 products

De kleur groen is de laatste jaren niet meer weg te denken uit ons interieur. Denk aan planten, een groene lamp of een olijfgroene muur. Het is een tint die past binnen veel woonstijlen. Groen staat voor rust, harmonie, natuur en oneindigheid. En wist je dat je met de kleur groen stress kan verminderen? Tijdens de drukte in ons dagelijks leven is het fijn om bij thuiskomst te ontspannen. Werk met groene elementen om een oase van rust te creëren.

Natuur naar binnen halen

Een enorme hype in de woonwereld is de botanische woonstijl. Haal het buiten naar binnen en geef zuurstof aan de ruimte. Denk aan levendige varens, hang- en vetplanten of cactussen. Maak daarnaast gebruik van natuurlijke materialen, zoals hout, riet of natuursteen. Groen zorgt voor balans en geeft energie.

Nieuw licht op de zaak

Groen werkt heel erg goed als accentkleur en is eenvoudig te combineren. Groene lampen brengen de rust waar je naar zoekt. Groen is niet zomaar een kleur, daarin kan je denken aan allerlei tinten. Van olijfgroen tot smaragdgroen en van grasgroen tot aan pastelgroen. Door meerdere variaties groen met elkaar te combineren breng je harmonie in het spel. Kies een lamp groen voor op het bureau, een staande groene lamp of werk met meerdere groene lampen boven de eettafel. Zorg wel voor de juiste balans in huis. Gebruik de natuurtint niet in overdaad, maar zorg dat de kleur evenwichtig terugkomt.