✓ Klantenservice 055 58 22 856      ✓ Gratis verzending!      ✓ Gratis retour!   ✓ Betalen zoals jij dat wilt!

0

0

* Standaard gratis bezorgd

Oranje lampen

Showing 1 products

Oranje zag je vooral in de jaren '70. Het werd gecombineerd met fel groen, rood en geel. De interieurs waren één grote kleurboek. Nadien is de wooninrichting veel discreter van kleuren geworden. Toch zijn oranje lampen altijd geliefd gebleven. Oranje is namelijk een vrolijke kleur. Zeker in het geval van verlichting is een oranje lamp een leuk item om in huis te hebben.

Oranje versterkt het licht en brengt een zonnige sfeer in huis. Zet je bijvoorbeeld een oranje lamp op je bureau, dan straalt je hele kamer. Zelfs in een vrij neutrale woonkamer staat een oranje lamp heel pittig. Een lamp met oranje lampenkap in de slaapkamer brengt een intieme sfeer. Oranje lampen in de hall zijn zeer verwelkomend.

Een oranje lamp mag dan al vintage of nostalgisch aandoen, ze past nog altijd in ons hedendaags interieur. Je kan ze combineren met trendy meubels en ze passen nog steeds in een klassiekere omgeving. Dat is de reden waarom je nooit verkeerd doet met het in huis halen van een oranje lamp. Ze valt onmiddellijk op maar geeft wel een heel pak gezelligheid. En dat is nu juist de taak van een lamp.