✓ Klantenservice 055 58 22 856      ✓ Gratis verzending!      ✓ Gratis retour!   ✓ Betalen zoals jij dat wilt!

0

0

* Standaard gratis bezorgd

Paarse lampen

Showing 3 products

Paars is nog altijd een koninklijke kleur en dat stralen paarse lampen ook uit. Het voordeel van paarse lampen is dat ze met heel wat kleuren te combineren zijn. Denk bijvoorbeeld aan grijs, wit en zwart. Daar heeft paars geen enkel probleem mee. Maar waarom zou een paarse lamp niet passen bij bijvoorbeeld fel roze of turqouise? Als je het écht kleurig wilt, dan kun je gaan voor rood, grasgroen of zonnig geel.

Je kunt een paarse lamp in een vrij neutraal interieur plaatsen en ze als eyecatcher laten functioneren. Het geeft een pittige en speelse noot aan je wooninrichting. Ofwel ga je voor een algemene paarse look en laat je verschillende tinten paars in je woning terugkomen. Overdrijf echter niet want paars gaat soms snel een hippie-achtige sfeer creëren, wat misschien niet altijd de bedoeling is.

Paarse lampen bestaan zowel in vloer-, tafel- als hang-uitvoeringen. Daardoor kunnen ze gerust in elke kamer geplaatst worden. Ze zijn tevens makkelijk op elkaar af te stemmen. Denk gewoon eens 'out of the box' en haal een paar paarse lampen in huis. Wedden dat je veel complimentjes krijgt?