✓ Klantenservice 055 58 22 856      ✓ Gratis verzending!      ✓ Gratis retour!   ✓ Betalen zoals jij dat wilt!

0

0

* Standaard gratis bezorgd

Grijze vloerlampen

Showing 15 products

Officieel is grijs, net als zwart en wit, geen echte kleur. Bij de kleur grijs denk je misschien snel aan saai of somber. Dat hoeft helemaal niet zo te zijn. Grijs is namelijk een ideale kleur die andere tinten laat spreken, oftewel het geeft contrast. Doordat je met een grijze tint alle kanten op kan, is het een flexibele kleur. Hoe kies jij de ideale grijze staande lamp? Welke details zijn belangrijk voor jou?

Rustige basis

Ben je dol op de nieuwste trends en wil je deze graag terug laten komen in je interieur? Zorg dan voor een goede basis. Denk aan een grijze bank, een vloerlamp grijs en een lichte vloer. Zo heb je een mooi uitgangspunt om met kleur te spelen. Wil je een aantal industriële elementen in huis halen? Werk dan met accessoires, let op speciale elementen in verlichting of kijk naar details. Denk aan een vloerlamp grijs met stoere details! Zo haal je toch een uitgesproken design in huis, zonder dat hij schreeuwt om aandacht. Met een vloerlamp grijs kan je niet de mist in gaan.

Warm of koud?

Houdt je van koele kleuren? Combineer dan grijs met koele tinten zoals blauw. Combineer de koele tinten met beton, glas of staal om de sfeer te accentueren. Gaat je voorkeur uit naar een warm geheel? Dan passen pasteltinten goed bij grijs. Het verzacht het de grijze kleur en laat het zoete kleurtje goed naar voren komen. Plaats een vloerlamp grijs op een eikenhouten vloer naast een suède bank met zachte kussens. Door te werken met warme materialen breng je harmonie in het spel. Denk aan hout, wol of een fluffy vloerkleed.

Hoe combineer jij de vloerlamp grijs in huis? Waar moet een grijze staande lamp aan voldoen? Moet hij functioneel, decoratief of een combinatie van beide zijn?